Με ημίμετρα το πρόβλημα διαιωνίζεται, απαιτείται ξεκάθαρη λύση

SMS

Όσο δεν αλλάζει η απόφαση για τις μετακινήσεις οπαδών (επιτρέπονται οι μεμονωμένες, απαγορεύονται οι οργανωμένες) το πρόβλημα πάντα θα υπάρχει. Και το πρόβλημα έκανε την εμφάνισή του και στο «Γεντί Κουλέ» στο ματς του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Περισσότεροι από 200 οπαδοί του Ολυμπιακού εμφανίστηκαν οργανωμένα στο «Γεντί Κουλέ» και τοποθετήθηκαν στη Θύρα 6, η οποία είθισται να είναι κλειστή, προκαλώντας με την παρουσία τους αλλά και με τη συμπεριφορά τους, ενώ δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα με την ένταση που προκλήθηκε από αυτούς με ρίψη αντικειμένων προς τον κόσμο του ΟΦΗ, επιχειρώντας μάλιστα «ντου» προς τη θύρα των επισήμων, το οποίο αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή με την (καθυστερημένη) παρέμβαση της Αστυνομίας.

Ο ΟΦΗ έχει δώσει μέχρι στιγμής τρία εντός έδρας παιχνίδια με τους θεωρητικά τρεις «μεγάλους», Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό. Κάθε ματς ήταν ξεχωριστό, κάθε περίπτωση διαφορετική και η Κρητική ΠΑΕ λειτουργούσε ξεχωριστά αναλύοντας τα δεδομένα και τι είναι καλύτερο για τον ΟΦΗ και τον κόσμο του. Η τακτική άλλων ομάδων σε αντίστοιχα παιχνίδια με παρουσία μόνο των διαρκείας στο γήπεδο δεν είναι κάτι που θέλει να ακολουθήσει ο ΟΦΗ, ο οποίος δεν επιθυμεί να στερήσει από τον κόσμο του την παρουσία του στο γήπεδο.

Από την άλλη, όμως, απαιτείται η ασφάλεια των φιλάθλων του σε περιπτώσεις σαν κι αυτές κόντρα στον Ολυμπιακό. Το πρόβλημα παραμένει και το απόγευμα της Κυριακής δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση. Ο κόσμος του ΟΦΗ ήταν άψογος, ενώ και οι φίλαθλοι που ήταν στα επίσημα ήταν άψογοι παρά την απρόκλητη επίθεση των οπαδών του Ολυμπιακού. Είπαμε, δεν ήθελε και πολύ να ξεφύγει η κατάσταση.

Για πρώτη φορά εφέτος κι αφού είχαν προηγηθεί τα ματς με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, ο ΟΦΗ βρέθηκε μπροστά σε μία δύσκολη και συνάμα επικίνδυνη κατάσταση προσπαθώντας να τη διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται. Σε αυτές τις περιπτώσεις, όμως, οι λύσεις είναι απλές, γίνεται πιο ξεκάθαρο το καθεστώς των μετακινήσεων: είτε τις απαγορεύεις δια ροπάλου είτε επιτρέπεις τις οργανωμένες. Οτιδήποτε άλλο είναι ημίμετρα και το πρόβλημα θα διαιωνίζεται. Ούτε η ΠΑΕ ΟΦΗ και φυσικά ούτε ο κόσμος της ομάδας θα πρέπει να την πληρώνουν. Ευθύνη υπάρχει και να την αναλάβει αυτός που πρέπει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-2: Ο ΟΦΗ... δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε

ΟΦΗ - Ολυμπιακός 1-2: Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Νιόπλιας: «Δεν χωράνε δικαιολογίες, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς»

Εντυπωσιακό κορεό από τους οργανωμένους του ΟΦΗ!

Ο Μανδάς απέκρουσε το πέναλτι του Χάμες Ροντρίγκες

Αποθέωσε Νιόπλια ο Σωκράτης: «Του χρωστάω πολλά»

Το χειροκρότημα των φιλάθλων και η αναγνώριση για την προσπάθεια


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.