Με λιφτινγκ στην άμυνα στο νέο πρωτάθλημα

09:12 | 17/08/2020

Οι μεταγραφές και οι αποχωρήσεις φέρνουν νέα δεδομένα στην άμυνα του ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχει κάνει ήδη 5 μεταγραφές έως τώρα, αλλά και ανανεώσεις και οι περισσότερες εξ αυτών έχουν να κάνουν με την άμυνα. Ανανέωσαν, μεταξύ άλλων, Μαρινάκης και Κοροβέσης, ενώ αποκτήθηκαν Βούρος και Σελίμοβιτς. Παράλληλα, αποχώρησαν ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο Κρις Μπράουν αλλά και ο Ανέστης Νάστος που ήταν μια εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας.

Βάσει αυτού, του χρόνου ο Όμιλος θα έχει μία διαφορετική άμυνα βάσει του λίφτινγκ που έκανε. Οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί θα είναι οι Βούρος, Σελίμοβιτς και Γιαννούλης, υπάρχει ως εναλλακτική και ο Βαφέας, ενώ στα άκρα θα υπάρχουν οι Μαρινάκης και Κοροβέσης, συν τον Ουές που υπάρχει για τα δεξιά. Επί της ουσίας, δηλαδή και βάσει της αποχώρησης Δεληγιαννίδη, ο ΟΦΗ καλείται να καλύψει το κενό στα αριστερά της άμυνας για να υπάρχει εναλλακτική του Νίκου Κοροβέση.

Επίσης, πλέον ο ΟΦΗ θα πάει σε πιο safe επιλογή για το κέντρο της άμυνας, αφού απέκτησε δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Δεν θα χρειάζεται δηλαδή να παίζει ο Μαρινάκης ως στόπερ, όπως είδαμε αρκετές φορές πέρυσι, πλην συγκεκριμένων περιπτώσεων.

Επί της ουσίας, ο Όμιλος ενισχύθηκε σημαντικά σε αυτό το κομμάτι, το αμυντικό δηλαδή, για το οποίο έγινε πολλή κουβέντα πέρυσι. Μάλιστα, φρόντισε από νωρίς να ολοκληρώσει τις μεταγραφές στην άμυνα, με επιτυχημένες και δυνατές επιλογές, ώστε να επικεντρωθεί στη συνέχεια στις άλλες θέσεις που θέλει να ενισχυθεί.

Το σίγουρο είναι, πλέον, ότι ο ΟΦΗ μπαίνει στην αφετηρία χωρίς... γκρίνια για την άμυνα. Τουλάχιστον στα... χαρτιά είναι δυνατός και ενισχυμένος σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ανυπόμονος Μεγιάδο

Πιο έτοιμος από ποτέ...

Εβδομάδα έντασης και φιλικού


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.