Με νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα στη Λάρισα

ΟΦΗ

Σε αλλαγές προχωράει στο «Αλκαζάρ» ο Γιώργος Σίμος.

Η ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στη Λάρισα το Σάββατο (12/12) θα είχε έτσι κι αλλιώς αλλαγές, καθώς υπάρχουν δεδομένες απουσίες.

Ο 42χρονος τεχνικός του Ομίλου, πάντως, αναμένεται να χρησιμοποιήσει και ορισμένα ακόμα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα του συγκροτήματος του απέναντι στους «βυσσινί».

Ο σχηματισμός, δηλαδή, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ο ίδιος, παρόλο που ο ΟΦΗ έχει παίξει φέτος και με 3 κεντρικούς αμυντικούς και αυτή η διάταξη αποτελεί πάντα μία επιλογή.

Φανέλα βασικού, πάντως, θα πάρουν ενδεχομένως ορισμένοι παίκτες, που δεν ξεκίνησαν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Το «φρεσκάρισμα», έτσι, θα γίνει λογικά στα μετόπισθεν.

Ο Σωτηρίου θα υπερασπιστεί την εστία του ηρακλειώτικου συλλόγου και στην αμυντική γραμμή σίγουροι θεωρούνται οι Ουές, στο δεξί άκρο, αλλά και ο εξαιρετικός Διαμαντής στα στόπερ.

Έχουν πιθανότητες, επομένως, να ξεκινήσουν αριστερά ο Λυμπεράκης και να παίξει ένας εκ των Βούρου-Βαφέα στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή την τριάδα θα συνθέσουν οι Μεγιάδο, Στάικος και Μπαλογιάννης, καθώς λείπουν Νέιρα και Σακόρ, ενώ η τριπλέτα στην επίθεση παραμένει μάλλον η ίδια.

Στάρτζεον και Γρίβας στα «φτερά» και ο Σαρδινέρο στην κορυφή. Εκτός και αν ο Γρίβας μείνει στον πάγκο και περάσει φορ ο Γιάννου, με τον Ισπανό να πηγαίνει στις πτέρυγες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σελίμοβιτς: Να είναι ένας… ωφέλιμος αποκλεισμός

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.