Με Σουργιά στη Superleague 2 o Γιούχτας

16:50 | 12/08/2023

O κόουτς Σουργιάς μαζί με τους Κουτίδη και Σπυριδάκη συνεχίζουν στον Γιούχτα της νέας περιόδου

Η επίσημη ανακοίνωση:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή Νίκο Σουργιά και τους συνεργάτες του Αλέξανδρο Κουτίδη Alexandros Koutidis , Κωνσταντίνο Σπυριδάκη Kostas Spiridakis .

Άπαντες με επιμονή, υπομονή και μέσω της σκληρής δουλειάς έβαλαν την δική τους σφραγίδα στην ιστορική πρώτη συμμετοχή της ομάδας μας στην Super League 2.

Ο Νίκος Σουργιάς ιδιαίτερα χαρούμενος από την παραμονή του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο «τιμόνι» της ομάδας μας, δήλωσε: «Μετά από μια υπέροχη χρονιά για την οποία οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου της ανόδου, βρισκόμαστε στο ξεκίνημα της επόμενης, η οποία θα είναι ιστορική για το σωματείο που υπηρετούμε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και για την ευκαιρία που μου δίνει. Με σκληρή δουλειά και συνέπεια σε αγωνιστικές αρχές και αξίες, σε συνεργασία με την διοίκηση θα δημιουργήσουμε ένα σύνολο αντάξιο των προσδοκιών ώστε να έχουμε επιτυχία στην μεγάλη πρόκληση που μας περιμένει.»

Οσον αφορα τους συνεργατες του κ. Σουργία ο Αλέξανδρος Κουτίδης παραμένει στην θέση του ως Assistant Coach και ο Κωνσταντίνος Σπυριδάκης ως προπονητής αποκατάστασης και Data Analist.

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρχει και περαιτέρω ενίσχυση του προπονητικού staff με την κάλυψη δυο ακόμα θέσεων, αυτή του προπονητή φυσικής κατάστασης και του προπονητή τερματοφυλάκων.

Τέλος να επισημάνουμε ότι ο Δημήτρης Δαριβιανάκης Dimitris Darivianakis θα συνεχίσει και την νέα σεζον να κατέχει την θέση του βοηθού φυσιοθεραπευτή.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους! Υπομονή, οξύνοια, διάθεση, εργατικότητα και υγεία, ώστε να έρθουν και τα επιτυχημένα αποτελέσματα στο επαγγελματικό πλέον επίπεδο!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.