Κύπελλο με... στυλ πρωταθλήματος

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ κάνει πρεμιέρα στο Κύπελλο σήμερα κόντρα στον Βόλο και θέλει να επαναλάβει ό,τι πέτυχε και στο ματς της φετινής Super League 1.

Πρεμιέρα στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση κάνει σήμερα (15.00, Capitano.gr) ο Όμιλος, ο οποίος φιλοξενείται από τους Θεσσαλούς, με τον επαναληπτικό να διεξάγεται στις αρχές Φεβρουαρίου στο «Γεντί Κουλέ».

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος καλείται ν’ αποδείξει με πράξεις ότι έχει αφήσει πίσω του την ήττα της Κυριακής (17/01) από τον ΠΑΟΚ.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν πραγματοποίησαν καθόλου καλή εμφάνιση και το μεσημέρι θέλουν να στείλουν το μήνυμα τους πως κοιτάζουν πλέον μπροστά, αρχής γενομένης από τη αναμέτρηση με το συγκρότημα του Άνχελ Λόπες.

Πρόκειται για ένα δύσκολο, αν μη τι άλλο, παιχνίδι, απέναντι σ’ ένα επικίνδυνο αντίπαλο. Το σύνολο, βέβαια, του Γιώργου Σίμου θα προσπαθήσει να επαναλάβει ο.τι και στη συνάντηση του πρωταθλήματος.

Πριν από περίπου δύο μήνες (23/11) ο ΟΦΗ έκανε εντυπωσιακό πέρασμα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς διέλυσε με 1-4 τους γηπεδούχους.

Θέλει, έτσι, να πετύχει κάτι ανάλογο, όσο και αν αυτό δεν είναι φυσικά καθόλου απλό. Στόχος, πάντως, είναι η επίτευξη ενός σκορ που θα καθιστά φαβορί τον Όμιλο ενόψει και του δεύτερου ματς στο «σπίτι» του.

Το φορμάτ της διοργάνωσης άλλαξε φέτος αναγκαστικά, λόγω του κορωνοϊού. Η συμμετοχή, επομένως, μόνο ομάδων της Super League 1, δεν επιτρέπει ξεκάθαρα στον 43χρονο τεχνικό να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να προχωρήσουν πιο μακριά και εφόσον αποκλείσουν το Βόλο, περνάνε αμέσως στα προημιτελικά.

Όπως και να’ χει, πάντως, θα πάρουν χρόνο συμμετοχής και ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί αρκετά μέχρι σήμερα.

Ακολουθεί, εξάλλου, μετά από τρεις μέρες ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό (23/01), οπότε ο νεαρός προπονητής καλείται να κάνει και την κατάλληλη διαχείριση στο ρόστερ, προκειμένου ο ΟΦΗ να καταφέρει ν’ ανταποκριθεί και στα δύο παιχνίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ντε Γκουζμάν ήρθε την κατάλληλη στιγμή

Eκτός αποστολής ο Μεγιάδο!

Tι είπε ο Κλάτενμπεργκ για την κόκκινη στον Βάτερμαν

Απόψεις: Τι ακριβώς θέλει ο ΟΦΗ;


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.