​Με συνταγή Λεωφόρου ο Νιόπλιας

ΟΦΗ

Τακτική προσήλωση, αυτοσυγκέντρωση και... γκολ θέλει ο Νιόπλιας κόντρα στον Ατρόμητο - τα πλάνα της ενδεκάδας

Το ιδανικό στο αποψινό παιχνίδι για τον Νίκο Νιόπλια είναι να επαναληφθεί η εμφάνιση του ΟΦΗ κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου -κυρίως αυτή του πρώτου ημιχρόνου- αλλά αυτή τη φορά να έρθει το γκολ που θα ανοίξει το δρόμο προς τη νίκη, την πρώτη εντός έδρας.

Ο Όμιλος υποδέχεται στις 17:15 στο «Γεντί Κουλέ» (Cosmote Sport 3) τον Ατρόμητο, σε ένα δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι κόντρα σε μία ομάδα που επιζητά βαθμούς για να ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας. Την ίδια ώρα, ο Όμιλος θέλει το πρώτο εντός έδρας τρίποντο που θα του δώσει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» ακόμα και την 5η θέση στο τέλος της 9ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα, δεν θα έχει πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς της περασμένης αγωνιστικής. Η μία θα είναι αναγκαστική, αυτή του Νέιρα, με τον Τοράλ να πηγαίνει στον άξονα και να αντικαθιστά τον Αργεντινό. Αυτό σημαίνει ότι ο Καμάου αναμένεται να ξεκινήσει βασικός, στα δεξί φτερό, με τον Λάμπρου στο αριστερό και τον Ντουρμισάι στο «κουτί».

Αυτό είναι το κομμάτι της ενδεκάδας που έχει και τη μεγαλύτερη σημασία, αφού αμυντικά ο Όμιλος στα τελευταία παιχνίδια δεν αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα και φαίνεται πως την έχει βρει την άκρη. Μπροστά, όμως, ο ΟΦΗ θέλει γκολ, το χρειάζεται το γκολ, για να «χτίσει» τις βάσεις για τη νίκη που θα τον διατηρήσει σε τροχιά πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γκολ δεν τρώει και γκολ δεν βάζει

Μπαλογιάννης, όνομα και πράγμα!

Ο ΟΦΗ μπορεί να «χτυπήσει» την 5η θέση

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.