Με τέτοια εικόνα στα πλέι άουτ θα τα βρει... σκούρα

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έχει πολλή δουλειά για ν' αποφύγει τα δράματα.

Άλλο ο Άρης και άλλο οι ομάδες που θ' αντιμετωπίσει στα πλέι άουτ. Οι Θεσσαλονικείς αποτελούν ένα από τα κορυφαία σύνολα της χώρας τη φετινή περίοδο και το έργο του Ομίλου ήταν εκ προοιμίου δύσκολο στο "Βικελίδης".

Αυτό, όμως, δεν αποτελεί και πάλι δικαιολογία για τα όσα παρουσίασε ο ηρακλειώτικος σύλλογος στο ντεμπούτο του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο του.

Η αντίδραση που όλοι περιμέναν δεν ήρθε ποτέ και όχι μόνο αυτό, αλλά οι "ασπρόμαυροι" έδειξαν πως παραμένουν εγκλωβισμένοι στις παθογένειες τους.

Επανέλαβαν τα λάθη που κάνουν αρκετό καιρό τώρα και γενικότερα παρουσίασαν για άλλη μία φορά ένα προβληματικό αγωνιστικό "πρόσωπο".

Τα εύκολα λάθη, οι άσχημες αντιδράσεις αμυντικά, αλλά και η έλλειψη δημιουργίας συνέθεσαν το "παζλ" του ΟΦΗ απέναντι στους "κιτρινόμαυρους".

Ένα στοιχείο που επιβαρύνει πια την κατάσταση είναι το άγχος. Πριν από μερικές εβδομάδες οι παίκτες του Ομίλου δεν αισθάνονταν πίεση, όμως τώρα, μετά από το τραγικό σερί των 10 ηττών, ξέρουν και οι ίδιοι πως πρέπει ν' αλλάξουν πολλά πράγματα για να επιτευχθεί η παραμονή.

Οι ποδοσφαιριστές του Νιόπλια έχουν μπροστά τους 7... τελικούς για να καταφέρουν να σώσουν την παρτίδα. Η χρονιά κρίνεται έτσι κι αλλιώς αποτυχημένη, ωστόσο θα είναι πραγματικά καταστροφή αν η ομάδα του Ηρακλείου δεν κρατηθεί στη Super League 1.

Για να το πετύχει, πάντως, θέλει πολλή προσπάθεια και πολλή δουλειά. Αυτό φάνηκε την Κυριακή (14/03), καθώς με τέτοιες εμφανίσεις στα πλέι άουτ θα τα βρει... σκούρα.

Ο ΟΦΗ δυστυχώς δεν μπορεί να γυρίσει τον διακόπτη. Να πάρει μία νίκη που θα του δώσει ηθικό και θα τον απαλλάξει απ' αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.

Περιθώρια πια δεν υπάρχουν. Οι "ασπρόμαυροι" πρέπει να προετοιμαστούν για "μάχες". Το διακύβευμα είναι τεράστιο, οπότε οι παίκτες του Ομίλου πρέπει να μπαίνουν στα παιχνίδια με το... μαχαίρι στα δόντια.

Και όσο πιο γρήγορα... απεγκλωβιστούν από τα προβλήματα που δημιούργησαν μόνοι τους και έχουν να κάνουν με το κομμάτι της ψυχολογίας, τόσο καλύτερα θα είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ΟΦΗ του Σιμου είναι ακόμα εδώ

Άρης-ΟΦΗ 1-0

Το γκολ του Μήτρογλου που έκρινε το ματς

Η τελική βαθμολογία της κανονικής περιόδου

Η βαθμολογία των πλέι άουτ

Νιόπλιας: «Έχουμε καλή ομάδα, θα πάμε καλά»

Ανησυχία για Νέιρα και ντε Γκουζμάν

Η πίστη του Νιόπλια

Άποψη: Ο Νιοπλιας είδε πως ο ΟΦΗ έρχεται, το θέμα είναι πού πάει


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.