Σκασμένοι και αποφασισμένοι

10:59 | 27/11/2019

Οι παίκτες του ΟΦΗ ήταν σκασμένοι μετά την ήττα από τον Ατρόμητο, αλλά η ΑΕΚ τους δίνει έξτρα κίνητρο.

Ο Όμιλος «άγγιξε» ένα θετικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι, ωστόσο στο 95’ ο Γιακουμάκης τον υποχρέωσε στην 3η σερί ήττα στην Super League 1.

Η «πληγή» που άνοιξε ο ηρακλειώτης επιθετικός ήταν τεράστια και πόνεσε αρκετά. Αυτό, εξάλλου, θα μπορούσε να το δει κάποιος στην προπόνηση της Δευτέρας (25/11), την πρώτη μετά το παιχνίδι με τους Περιστεριώτες.

Δεν ειπώθηκε κάτι ιδιαίτερο από πλευράς ποδοσφαιριστών, ωστόσο ήταν ξεκάθαρο πως είχαν «χαλαστεί» από τον τρόπο με τον οποία έχασαν.

Η διάθεση δεν ήταν η γνωστή, αφού δεν υπήρχε όρεξη για πολλά λόγια. Το γκολ το 95’ έφερε πίκρα και στεναχώρια. Αυτό φυσικά ήταν λογικό και επόμενο, μιας και όχι μόνο δεν ήρθε η νίκη, αλλά χάθηκε ο βαθμός στα χασομέρια.

Ο Γιώργος Σίμος, πάντως, θέλησε να τονώσει αμέσως το ηθικό των παικτών του και επί τους ουσίας έδωσε το σύνθημα: «Ήταν ένα καλό μάθημα για μας, συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι».

Και αυτή, βέβαια, είναι η φιλοσοφία που διέπει τον οργανισμό. Αυτό είναι γνωστό. Η δουλειά δε σταματάει και στα καλά και στα άσχημα.

Και το θέμα, φυσικά, είναι να πάρουν το… μάθημα τους οι «ασπρόμαυροι», προκειμένου να βελτιώσουν ό,τι έφταιξε κόντρα στον Ατρόμητο και να μην το επαναλάβουν.

Για να μη βρεθούν ποτέ ξανά σε ανάλογη θέση. Να μείνουν, δηλαδή, στο μηδέν σε ματς στο οποίο έπρεπε τουλάχιστον να κατακτήσουν την ισοπαλία.  

Για τον ΟΦΗ ακολουθεί η εντός έδρας συνάντηση με την ΑΕΚ, που «βουλιάζει» και αυτό φυσικά την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη.

Ο αγώνας δε θα είναι καθόλου εύκολος για τον Όμιλο, ο οποίος, ωστόσο, θα προσπαθήσει ν’ αποδείξει απέναντι στην Ένωση ότι το «στραπάτσο» στο Περιστέρι τον έκανε… σοφότερο.

Για να επιστρέψει, άλλωστε, στις επιτυχίες θα πρέπει να παρουσιάσει υψηλό δείκτη ετοιμότητας, μιας και η Ένωση, παρά την κακή της κατάσταση, μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα στον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ψάχνοντας την «χαμένη» του αυτοπεποίθηση

Το σχόλιο του Δημήτρη Πιτσουλάκη: Άσε με να κάνω λάθος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.