Ψάχνοντας την «χαμένη» του αυτοπεποίθηση

SMS
21:02 | 26/11/2019

Ο Δημήτρης Μάνος δουλεύει σκληρά, προσπαθώντας να επανέλθει στους ρυθμούς που μας έχει συνηθίσει

Eίναι φανερό ότι ο Δημήτρης Μάνος είναι εκτός φόρμας το τελευταίο διάστημα. Το είχαμε τονίσει τις προηγούμενες ημέρες ότι ο 25χρονος επιθετικός δουλεύει σκληρά για να κερδίσει και πάλι τη θέση του στην 11άδα του ΟΦΗ. Έτσι και έγινε στην αναμέτρηση της Κυριακής στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο. Ο Μάνος ξεκίνησε βασικός, όμως δεν θύμισε σε πολλά τον ποδοσφαιριστή των πρώτων αγωνιστικών. Το γεγονός αυτό είχε ως συνέπεια να του φέρνει και εκνευρισμό μέσα στο παιχνίδι. Ο επιθετικός από τα Τρίκαλα είχε απέναντι του ικανούς αμυντικούς (Ρισβάνης - Γούτας), προσπάθησε αρκετά όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει αυτά που μπορεί και θέλει.

Έπειτα από το εξαιρετικό του ξεκίνημα την φετινή σεζόν με τα τρία του γκολ της τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η απόδοση του στη συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Λίγο ο τραυματισμός του, λίγο η καλή παρουσία του Φιγκεϊρέντο έφερε τον επιθετικό πίσω από τον Βραζιλιάνο φορ, όσον αφορά τις επιλογές του Γιώργου Σίμου στην ενδεκάδα.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Μάνος ξεκίνησε χθες βασικός, έπειτα από δύο μήνες. Η τελευταία φορά ήταν στις 21/09, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο, σε ένα ματς που στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στο πέλμα από το μπεκ του γηπέδου. ''Μαχητής'' όπως είναι, αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι. 

Από τότε, και στα επόμενα έξι παιχνίδια του ΟΦΗ ο Μάνος αγωνίστηκε συνολικά σε 73 λεπτά! Χοντρικά, παίζει σε 12-15 λεπτά σε κάθε παιχνίδι, μη μπορώντας να βρει ρυθμό και την ''χαμένη'' του φόρμα. Με την δουλειά που κάνει στο ΒΑΚ και την πίστη που έχει, είναι θέμα χρόνου να την ξαναβρεί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάνος, η «επιστροφή»

Ατρόμητος-ΟΦΗ 2-1: Δείτε τα highlights

Κρητική «μαχαιριά»

Το σχόλιο του Δημήτρη Πιτσουλάκη: Άσε με να κάνω λάθος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.