Μεγιάδο-Γαγιέγος: Προσοχή... δαγκώνουν!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ έχει πλέον δύο δυνατά αμυντικά χαφ και έναν κεντρικό άξονα υψηλού επιπέδου

Καλό είναι να λέμε για τα μεταγραφικά κενά του ΟΦΗ και τη σημασία να καλυφθούν, αλλά εξίσου καλό είναι να λέμε και για τις προσθήκες που έχουν γίνει έως τώρα και δυναμώνουν την κρητική ομάδα.

Ο Φελίπε Γαγιέγος είναι τέτοια και έρχεται να δυναμώσει τη μεγαία γραμμή, αλλά και να δώσει τις απαραίτητες βοήθειες και ανάσες στον Μιγκέλ Μεγιάδο. Όλοι θυμάστε πέρυσι πως ο Αργεντινός κόντευε να «σκάσει» από τα συνεχόμενα παιχνίδια και πόσο πολύ φαινόταν η απουσία ενός αντάξιου ποδοσφαιριστή που θα μπορέσει να τον καλύψει.

Πλέον ο ΟΦΗ τον έχει και αυτός είναι ο Χιλιανός μέσος, ο οποίος έρχεται φορτσάτος να βοηθήσει τον Όμιλο, αλλά και να δώσει στον Νίκο Νιόπλια την ευχέρεια να έχει μία έξτρα λύση στην περίπτωση που θέλει να παίξει με δύο αμυντικά χαφ. Και υπάρχουν παιχνίδια στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο που ο προπονητής του Ομίλου θα πάει σίγουρα σε αυτή τη λύση για να ισχυροποιήσει το κέντρο του απέναντι σε πιο δυνατούς αντιπάλους.

Με Μεγιάδο-Γαγιέγος μαζί στην ίδια ενδεκάδα ο ΟΦΗ παίρνει πολλά σε σκληράδα και δύναμη στο κέντρο, αλλά χάνει σε θέμα δημιουργίας αν ο Νιόπλιας πάει στο 4-3-3. Σε αυτή την περίπτωση η κρητική ομάδα θέλει καλά εξτρέμ που θα παίρνουν το παιχνίδι πάνω τους και θα δημιουργούν από τα άκρα. Προς το παρόν φαν Ντάινεν και Καμάου δεν έχουν δείξει κάτι τέτοιο, αλλά προφανώς είναι νωρίς και παρά τον όποιο προβληματισμό δεν είναι σωστό να βγαίνουν συμπεράσματα από Αύγουστο μήνα. Βέβαια, εδώ μπαίνει ο αστερίσκος της μεταγραφής εξτρέμ που ετοιμάζει ο ΟΦΗ, ως αντικαταστάτης του Στάρτζεον. Να περιμένουμε για να δούμε τι θα αγοράσει ο Όμιλος για να μπορούμε να κρίνουμε τι θα δώσει στην ομάδα.

Το θετικό, για να επιστρέψουμε, στην περίπτωση Γαγιέγος είναι ότι έρχεται να συμπληρώσει τον Μεγιάδος. Ο Αργεντινός δεν φημίζεται για το παιχνίδι δημιουργίας, δεν είναι αυτό το ατού του, αλλά ο Χιλιανός μέσος υπερτερεί σε αυτό και μπορεί να προσφέρει έξτρα βοήθεια ειδικά στο ενδεχόμενο να συνυπάρξουν την ενδεκάδα.

Όλα αυτά βέβαια είναι ωραία αν είχαμε πρωτάθλημα. Και θα ήταν ακόμα πιο ωραία αν το προσεχές Σάββατο ο ΟΦΗ έπαιζε με τον Άρη για την 1η αγωνιστική. Προς το παρόν ας αρκεστούμε στο φιλικό με τον Απόλλωνα το οποίο είναι μία ευκαιρία να βγουν συμπεράσματα για το κατά πόσο έχουν βελτιωθεί οι «μελανόλευκοι» σε σχέση με τα φιλικά κόντρα σε Βόλο και Ατρόμητο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η αναβολή μπορεί να είναι ευεργετική για τον ΟΦΗ

Φιλικό με τον Απόλλωνα ο ΟΦΗ

Ο καύσωνας στέλνει το Απόλλων-ΟΦΗ στην Καλλιθέα

Ο Βάτερμαν δήλωσε «παρών»

Τώρα είναι ευκαιρία να «τρέξει» για τις μεταγραφές

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.