Μεταγραφές, αλλά και αποχωρήσεις τον Γενάρη

ΟΦΗ

Σε εξέλιξη το μεταγραφικό «πάρε-δώσε» του ΟΦΗ ενόψει Γενάρη και στόχος να μην επαναληφθούν τα λάθη του καλοκαιριού.

Σε διαδικασία συζητήσεων και διαπραγματεύσεων όσον αφορά στα μεταγραφικά βρίσκεται ο ΟΦΗ για να κλείσει όσο το γρηγορότερο τις εκκρεμότητες, τόσο στο κομμάτι της ενίσχυσης όσο και σε αυτό των αποχωρήσεων.

Στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους ο Μηνάς Λυσάνδρου, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ο ΟΦΗ προφανώς και θα κάνει μεταγραφές στη χειμερινή μεταγραφική σεζόν, αλλά ταυτόχρονα θα υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Αυτό προκύπτει από την αξιολόγηση του ρόστερ από τον Βάλντας Νταμπράουσκας που είναι και το αφεντικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, με τον Λιθουανό να εντοπίζει τις ανάγκες του ΟΦΗ και συνάμα να κάνει και τη σχετική εισήγηση για το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν.

Στο δεύτερο κομμάτι, η ΠΑΕ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παίκτες που δεν είναι στα πλάνα του Λιθουανού τεχνικού για να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Δεν μιλάμε για αριθμό αποχωρήσεων επιπέδου περασμένου καλοκαιριού. Θα είναι λιγότερες και πιο συγκεκριμένες και προφανώς ποδοσφαιριστές που όχι μόνο δεν «πέρασαν» από την αξιολόγηση του Νταμπράουσκας, αλλά η συνολική τους παρουσία έως τώρα στον ΟΦΗ δεν έχει θετικό πρόσημο.

Το κομμάτι της ενίσχυσης και των αποχωρήσεων δουλεύει ταυτόχρονα και στον ΟΦΗ αυτό που θέλουν να αποφύγουν είναι η καθυστέρηση του καλοκαιριού. Να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη. Στόχος είναι να τελειώνουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι μεταγραφές ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος αυτών για να έχει τους νέους παίκτες διαθέσιμους ο Νταμπράουσκας από τον Ιανουάριο και να βοηθήσουν το συντομότερο την ομάδα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.