Μεταγραφές, αποχωρήσεις και... πρόβα τζενεράλε

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ μπαίνει σε διαδικασία «μονταρίσματος» την ώρα που εκκρεμούν οι επόμενες μεταγραφές, αλλά και οι αποχωρήσεις.

Στο κάδρο παραμένει το μεταγραφικό κομμάτι και η ενίσχυση του ΟΦΗ, ωστόσο υπάρχει και το θέμα των αποχωρήσεων που είναι εξίσου σημαντικό και -φαινομενικά- πιο δύσκολο.

Ο ΟΦΗ επέστρεψε από την Ολλανδία και ο Νίκος Νιόπλιας μετά από 6 φιλικά έχει σχηματίσει εικόνα για το ρόστερ, κυρίως για τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται με το ένα πόδι στην έξοδο και το άλλο... στο ΒΑΚ. Κι εδώ ακριβώς είναι το σημαντικό του πράγματος, αφού τις επόμενες μέρες οι επικεφαλής θα πρέπει να πάρουν αποφάσεις σχετικά με ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται είτε δεν έπεισαν κατά την παραμονή στην Ολλανδία ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Θυμίζουμε ότι στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους ο Νιόπλιας χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές, μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής. Εκτός φυσικά ήταν οι Απόστολος Γιάννου και Φελίπε Φερέιρα, για τους οποίους αναμένουμε τις οριστικές εξελίξεις και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Αυτή τη στιγμή το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμεί πολλούς ποδοσφαιριστές για τα «θέλω» του Νίκου Νιόπλια. Ο ίδιος είχε τονίσει στο τέλος της περσινής σεζόν ότι θέλει μία ομάδα με 25-26 ποδοσφαιριστές, άρα με δεδομένο ότι αναμένονται τουλάχιστον ακόμα δύο μεταγραφές, θα πρέπει να βρεθεί απάντηση στο ερώτημα των αποχωρήσεων.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, πάντως, συνεχίζει τη δουλειά περιμένοντας νέα στα μεταγραφικά, έχοντας πλέον μπροστά του το τουρνουά του Βόλου (8 και 10 Αυγούστου) το οποίο θα είναι η πρόβα τζενεράλε της κρητικής ομάδας για την έναρξη του πρωταθλήματος. Την εβδομάδα που έρχεται, μετά το διήμερο ρεπό, ο Νιόπλιας θα ρίξει το βάρος στην τακτική και επί της ουσίας θα αρχίσει σιγά-σιγά να δουλεύει με τους παίκτες που έχει στο μυαλό του για να αποτελέσουν το βασικό κορμό της ενδεκάδας για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι κρίσιμες εβδομάδες του ΟΦΗ

Η ουσία είναι η αλήθεια που είπε ο Νιόπλιας


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.