​Μεταγραφικό πάρε-δώσε και Αστέρας

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ αλλάζει χρόνο με το μυαλό στα μεταγραφικά και τον Αστέρα Τρίπολης

Αντίστροφα για το ματς της προσεχούς Τρίτης στην Τρίπολη μετράνε στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της επανέναρξης του πρωταθλήματος μετά τη διακοπή. Ο Όμιλος επιστρέφει στη δράση με μία δύσκολη εκτός έδρας αποστολή και στόχο το διπλό σε μία... αφιλόξενη έδρα ώστε να διατηρηθεί στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Τον Αστέρα τον σκέφτεται ο Νιόπλιας. Όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή τα μεταγραφικά, οι επικεφαλής οι οποίοι με το τέλος των διακοπών λόγω των εορτών θα βάλουν μπρος για τις κινήσεις ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Κινήσεις όχι μόνο ενίσχυσης, αλλά και αποφόρτισης του ρόστερ κάτι που επεσήμανε ο Νίκος Νιόπλιας στις δηλώσεις του μετά τη ρεβάνς κυπέλλου με τον Άρη.

Το θέμα δεν είναι μόνο να ενισχυθεί η κρητική ομάδα, αλλά και να γίνουν και οι κινήσεις εκείνες που θα μειώσουν το ρόστερ. Και αναφερόμαστε σε ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται ή... ξέμειναν από το καλοκαίρι. Γιάννου, Σελίμοβιτς, Λυμπεράκης είναι κάποιες από τις περιπτώσεις που θα απασχολήσουν και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα τους φέρουν κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Από την άλλη πλευρά, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ χρειάζεται ενίσχυση κυρίως στο επιθετικό κομμάτι. Το βλέπουν όλοι, το βλέπουν και οι επικεφαλής. Μία καλή μεταγραφή που θα βοηθήσει μπροστά θα είναι ένα καλό μπουστάρισμα για την κρητική ομάδα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Συν το γεγονός ότι επιστρέφει σε δράση σιγά-σιγά και ο Ντουρμισάι, ο ΟΦΗ μπορεί να παρουσιαστεί ενισχυμένος μπροστά.

Το θέμα, βέβαια, είναι πότε θα γίνει αυτή η κίνηση και σε τι φάση είναι οι επαφές που έχουν γίνει. Είναι δεδομένο πως με τον Αστέρα Τρίπολης δεν αναμένεται να υπάρξει κάποια... έκπληξη, όπερ σημαίνει πως δεν περιμένουμε κάποια προσθήκη στο ρόστερ, αλλά όπως φαίνεται μπαίνουμε σε μεταγραφικούς ρυθμούς και μαζί με την έλευση του 2022 θα έρθει και το... φουντωμένο ενδιαφέρον για το πάρε-δώσε του ΟΦΗ.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.