Μια «άλλη» ΑΕΚ, άλλη μια νίκη…

SMS
08:16 | 28/09/2018

Ο ΟΦΗ υποδέχεται το Σάββατο (29/09) την πρωταθλήτρια ΑΕΚ και θέλει άλλη μία νίκη. Όπως στο τελευταίο αντάμωμα των δύο ομάδων στο «Γεντί Κουλε» το 2012, όταν η Ένωση κατέρρεε.

Η ομάδα του Ηρακλείου έχει μπροστά της το πολύ δύσκολο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» και στοχεύει στο πρώτο της «τρίποντο» στη φετινή Super League.Η παράδοση, εξάλλου, στις αναμετρήσεις της Κρήτης είναι ελαφρώς υπέρ του Ομίλου.

Σε 38, δηλαδή, παιχνίδια οι «ασπρόμαυροι» έχουν 15 επιτυχίες, ο «δικέφαλος» 12 και 11 συναντήσεις δεν έχουν αναδείξει νικητή. Το σύνολο του Παπαδόπουλου, επομένως, φιλοδοξεί να διευρύνει το υπέρ του προβάδισμα.

Στο τελευταίο… ραντεβού, άλλωστε, των δύο στο «Θ. Βαρδινογιάννης» τη σεζόν 2012-2013, ο ΟΦΗ είχε «χαμογελάσει», αφού επικράτησε 2-1, σκορ που είδε διαμορφωθεί από το πρώτο μέρος. Τα τέρματα των γηπεδούχων είχαν σημειώσει με πέναλτι οι Σίσιτς (17’) και Ιωαννίδης (42’), ενώ για τους φιλοξενούμενους είχε μειώσει ο Φουρτάδο (43’).

Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως οι συνθήκες του τότε παιχνιδιού με το αυριανό είναι εντελώς διαφορετικές. Εκείνη η περίοδος ήταν πιο άσχημη ίσως σε ολόκληρη την ιστορία της ΑΕΚ, καθώς «έπεσε» από την πρώτη κατηγορία μετά από 54 χρόνια και έπειτα ακολούθησε ο οικειοθελής υποβιβασμός στη Γ’ Εθνική.

Αυτή τη φορά, όμως, έρχεται στο Ηράκλειο με τον τίτλο της πρωταθλήτριας και με στόχο να διατηρήσει τα κεκτημένα της. Το έργο του ΟΦΗ δε θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά το ζητούμενο δεν αλλάζει. Όπως πριν από 6 χρόνια (23/09/2012) έτσι και τώρα οι «ασπρόμαυροι» θα ψάξουν τους τρεις βαθμούς. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.