Μια εκκρεμότητα που «έκλεισε» νωρίς για δύο λόγους

SMS
18:10 | 25/05/2019

Ο Εργοτέλης «έτρεξε» να ολοκληρώσει την ανανέωση του Μπρους πριν μπουν για τα καλά στο παιχνίδι άλλες ομάδες

Παίκτης του Εργοτέλη θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Άλμπερτ Μπρους, όπως ανακοινώθηκε χθες. Τουλάχιστον, αυτή είναι η χρονική διάρκεια στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Γκανέζος μέσος. Ένας παίκτης που εντυπωσίασε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, η απόδοση μπορεί να έπεσε προς το τέλος της σεζόν όμως ξεκάθαρα ήταν ένας από τους βασικούς βασικούς πυλώνες της πολύ καλής χρονιάς του Εργοτέλη.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έσπευσαν νωρίς να τελειώσουν το πιο ''καυτό'' θέμα από τα συμβόλαια που έληγαν. Είχαμε τονίσει ότι από τα πέντε συμβόλαια που έληγαν (Ροβίθης - Μαζουλουξής - Κάιπερς - Λαμπάκης - Μπρους), οι δύο θα αποτελούσαν παρελθόν (Λαμπάκης, Κάιπερς) όπως και έγινε, ενώ τα θέματα των Ροβίθη και Μαζουλουξή εξαρτώνται αποκλειστικά από τον Εργοτέλη, μάλλον θα έχουν αίσιο τέλος και τα δύο. 

Το θέμα του Μπρους ήταν αυτό που ''έκαιγε'' περισσότερο τους κιτρινόμαυρους και έσπευσαν να το τελειώσουν γρήγορα. Πέρα από το γεγονός ότι ο παίκτης υπολογίζεται για τη νέα σεζόν, ο Εργοτέλης δεν θέλει να χάσει ''τσάμπα'' έναν από τους πιο ποιοτικούς του παίκτες. Και αυτό γιατί, δεν είναι καθόλου απίθανο το επόμενο διάστημα να φτάσει πρόταση στα γραφεία του Εργοτέλη από ομάδα της Superleague για τον 25χρονο χαφ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανανέωσε ο Μπρους

Eλεύθερος ο Ούγκο Κάιπερς

Οι ελεύθεροι του Εργοτέλη: τι συμβαίνει με τα συμβόλαια τους

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.