Μια φάση, ένα γκολ, δυο χαμένοι βαθμοί!

08:14 | 24/09/2023

Οι 8 βαθμοί κάτι λένε για τον ΟΦΗ, αλλά περιμένουμε να δούμε όσα υποσχέθηκε ο Νταμπράουσκας - Του Δ. Καρυωτάκη.


Γράφει ο Δημήτρης Καρυωτάκης


Πρώτο στραβοπάτημα στο Γεντί Κουλέ και χαμένη ευκαιρία να ανεβεί ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία για τον ΟΦΗ, που δεν τέλειωσε όταν έπρεπε το παιγνίδι και πέταξε δυο βαθμούς στα σκουπίδια!

Δεν ήταν εύκολο ματς απέναντι σε μια ομάδα που κάνει το περσινό ξεκίνημα του ΟΦΗ. Άλλα περίμενε ο Ατρόμητος κι άλλα βγάζει στο γήπεδο, αλλά έχει τους ίδιους στόχους με τον ΟΦΗ και χθες έψαχνε να πάρει ό,τι μπορούσε. Δεν έβαλε… πούλμαν πίσω όπως πολλοί έλεγαν αλλά δεν έδειξε και τίποτα το ιδιαίτερο ο Ατρόμητος. Απέναντι σε αυτή της χαμηλής ποιότητας (για αυτήν την περίοδο) ομάδα και της κακής ψυχολογίας, λόγω της ισχνής συγκομιδής βαθμών, ο ΟΦΗ δεν μάγεψε ούτε αυτή τη φορά.

Έχοντας σε κακή μέρα τον παίκτη - βαρόμετρο, τον Μεγιάδο, αδύναμο για μια ακόμη φορά τον Τοράλ (όσο ξεκινά βασικός- δείχνει να μην μπορεί) να σηκώσει το βάρος ειδικά όταν είναι σε κακή μέρα έδειχνε μέχρι τη διακοπή του cooling break να μην ξέρει που πατά και που πηγαίνει και ευτυχώς υπήρχε η όαση στην άμυνα που ακούει στο όνομα Πασαλίδης.

Στο δεύτερο μισό του πρώτου ημιχρόνου ανέβασε στροφές κι έδειξε κάποια καλά στοιχεία κι έχασε κι ευκαιρίες. Ευνοήθηκε με την καλοζυγισμένη κεφαλιά και το σεντρεφοράτο γκολ του Φελίπε και προηγήθηκε κι ενώ θα έπρεπε να καθαρίσει το ματς δεν το έκανε.

Οι αλλαγές σε ότι αφορά το Μοσκέρα βοήθησαν και έδειξε πως είναι αδικημένος από τη διαχείριση του Νταμπράουσκας. Σε ένα λάθος στη μεσαία γραμμή έγινε η φάση που έφερε την ισοφάριση, σε κακό σημείο του αγώνα με τον ΟΦΗ να μην μπορεί και να μην έχει ψυχολογικές αντοχές στο λιγοστό χρόνο αν και έκανε τη φάση με τον Καρώ που θα μπορούσε να έπαιρνε το παιγνίδι.

Ο ΟΦΗ πάντως δεν έπαιξε όπως θα έπρεπε, δείχνει ακόμη να ψάχνεται και σε ένα ματς που ήλθε νωρίς στα μέτρα του δεν μπόρεσε να το… σκοτώσει και να πάρει το τρίποντο. Κοστίζει η απουσία Ντίκο, δεν έχει ανάλογης αξίας παίκτη και βέβαια μπορεί να λέει ό,τι θέλει ο Λιθουανός πως είμαστε ok σε ότι αφορά την ενίσχυση, αλλά η… ψυχούλα μας το ξέρει κάθε φορά που θα βλέπουμε το Φελίπε να πέφτει τραυματίας!

Ευνοήθηκε από την τύχη με Αρη και ΠΑΟΚ δεν του χαρίστηκε όμως με Λαμία και Ατρόμητο. Η εμβόλιμη αγωνιστική θα τον βρει με έναν αντίπαλο που παίζει με τη θηλιά στο λαιμό από νωρίς. Αν πάρει το ματς στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ όλα καλά, αλλά αν χάσει, υποδεχόμενος την επόμενη Δευτέρα την νταμπλούχο ΑΕΚ κινδυνεύει να έχει σπαταλήσει το καλό ξεκίνημα που έκανε!

Κρίμα στον κόσμο που δεν γεύτηκε τη νίκη, αλλά πολλά ματς είναι στην κόψη του ξυραφιού, έτσι έγινε και με Αρη και με ΠΑΟΚ και τα πήρες. Το γεγονός πως χωρίς να παίξει ακόμα τη μπάλα που περιμένουμε σε πέντε ματς έχει οκτώ βαθμούς… λέει κάτι, ωστόσο περιμένουμε να δούμε και τον ΟΦΗ που μας υποσχέθηκε ο Νταμπράουσκας και ακόμη… αγνοείται.

Πέρυσι στο Αγρίνιο ο ΟΦΗ πήρε μια νίκη που ουσιαστικά σήμανε όσα ωραία είδαμε στη συνέχεια εκτός έδρας, μακάρι να το ξανακάνει και φέτος, αλλά θα πρέπει οι παίκτες που σηκώνουν το ειδικό βάρος στη μεσαία γραμμή και που αποτελεί τη δύναμη πυρός της ομάδας να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΟΦΗ-Ατρόμητος 1-1

Δείτε τα highlights του αγώνα

Νταμπράουσκας: «Σήμερα δεν έμπαινε η μπάλα» - Τι είπε για μεταγραφή

Οι... φουσκωτοί του πάγκου του Ατρόμητου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.