Νταμπράουσκας: «Σήμερα δεν έμπαινε η μπάλα» - Τι είπε για μεταγραφή

ΟΦΗ

Πώς σχολίασε την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τι απάντησε ξανά για το ενδεχόμενο μεταγραφής φορ.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας σχολίασε, στη συνέντευξη Τύπου, την ισοπαλία με τον Ατρόμητο και τις ευκαιρίες που είχε ο ΟΦΗ για να καθαρίσει το ματς, ενώ επανέλαβε τη θέση του για τα μεταγραφικά και το ενδεχόμενο να αποκτηθεί ακόμη ένας επιθετικός.

«Τι να κάνουμε; Σήμερα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα»

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν βρήκαμε δεύτερο γκολ. Τώρα πρέπει να ζήσουμε με την ιδέα ότι έχουμε ματς σε τρεις μέρες και να πάρουμε δύναμη γι' αυτό. Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες. Δεν είμαι απογοητευμένος γιατί ήταν πολύ καλοί. Παλέψαμε για το δεύτερο γκολ, δεν κλειστήκαμε, δεν οπισθοχωρήσαμε και ψάξαμε το 2-0. Παίξαμε και μπήκαμε με αυτοπεποίθηση για να κυριαρχήσουμε. Αυτή η νοοτροπία είναι που πρέπει να κρατήσουμε. Είχαμε δύο δοκάρια, είχαμε ευκαιρίες, αλλά τι να κάνουμε; Σήμερα η μπάλα δεν έμπαινε μέσα.

Κρατάμε τα θετικά από αυτό το παιχνίδι και θα δουλέψαμε σε αυτά που δεν ήμασταν καλοί. Στο πρώτο μέρος δεν μπήκαμε καλά στην αρχή και ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Τα εκτός έδρας παιχνίδια και τα ταξίδια δεν είναι ποτέ εύκολα.

«Είμαστε σε διαδικασία προόδου. Ανεβαίνουμε προοδευτικά»

Αν συγκρίνουμε το πέρυσι με το φέτος, υπάρχει βελτίωση. Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια ο ΟΦΗ έχει καλύτερα xgoals επιθετικά από αμυντικά. Στο πρώτο μέρος ο αντίπαλος είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο πιθανότατα το 1-1 ήταν η μόνη ευκαιρία του Ατρόμητου. Δεν είναι ευχάριστο να δέχεσαι γκολ και ξέρω πως είναι καλύτερο να σκοράρεις στα τελευταία λεπτά από το να δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά. Σκοπός μας είναι να βελτιώνουμε τα λάθη και να προχωράμε.

Είμαστε σε διαδικασία προόδου. Ανεβαίνουμε προοδευτικά, δεν γίνεται να ανέβουμε από τη μία στιγμή στην άλλη. Θέλουμε χρόνο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους βαθμούς που έχουμε, αλλά δείχνει και την πρόοδο που έχουμε κάνει σε σχέση με πέρυσι. Βλέπετε, ότι οι ισοπαλίες με Λαμία και Ατρόμητο είναι σαν ήττες. Σε αυτό το πρωτάθλημα η γραμμή που χωρίζει τις νίκες από τις ήττες είναι λεπτή. Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις βαθμούς, αλλά τώρα πρέπει να προετοιμαστούμε για να πάρουμε τη νίκη με τον Ατρόμητο.

«Έχει ρίσκο να γίνει τώρα μία μεταγραφή»

Έχουμε τον Φελίπε και έχουμε και τον Ντίκο που είναι επιθετικός και έως τώρα έχει παίξει περισσότερο από τον Φελίπε. Οι τραυματισμοί συμβαίνουν, δυστυχώς, αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Μόνο αν προκύψει κάτι που θα είναι τόσο καλό για να αρνηθούμε, θα ασχοληθούμε. Αυτή τη στιγμή μία μεταγραφή έχει περισσότερο ρίσκο από το να γίνει τον Γενάρη. Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουμε. Εχουμε πολύ καλή ομάδα για να πετύχουμε τον στόχο των πλέι οφ».

Δείτε όσα είπε ο Νταμπράουσκας νωρίτερα, στη συνδρομητική τηλεόραση:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.