Μπαδήμας: «Δεν θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα»

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο προπονητής του Εργοτέλη για τη νίκη και την εμφάνιση

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την εμφάνιση και το τελικό αποτέλεσμα του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνης εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Νίκος Μπαδήμας.

Θυμίζουμε ότι οι «κιτρινόμαυροι» με το εμφατικό 0-3 επί του ΠΑΟ Ρουφ, στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι, πήραν πανηγυρικά την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής του Εργοτέλη τόνισε μεταξύ άλλων:

«Δε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερα απ’ τους παίκτες μου καθώς πέτυχαν τρία γκολ είχαν δυο δοκάρια, τρεις τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες μέσα από συνδυαστικό παιχνίδι, πρέσινγκ ψηλά και κατοχή μπάλας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ’ τα παιδιά όπου παρά την ζέστη απέδωσαν τα μέγιστα και μάλιστα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα διεκδικήσει την άνοδο της στη Σούπερ Λιγκ 2. Όσον αφορά την συνέχεια Θα περιμένουμε την κλήρωση για να μάθουμε τον επόμενο αντίπαλο.»

Όσον αφορά τις απουσίες με τις οποίες κλήθηκε να αγωνιστεί σήμερα ο Εργοτελης ο τεχνικός της ομάδας μας επεσήμανε:

«Αναμένουμε να επανέλθουν οι τραυματίες έτσι ώστε να έχουμε περισσότερες επιλογές. Από βδομάδα περιμένουμε να μπουν κάποιοι παίκτες ενώ κάποιους τους περιμένουμε λίγο αργότερα.»

Τέλος, ο Νίκος Μπαδήμας σχολίασε τα λεπτά συμμετοχής που πήραν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας μας απ’ την Αίγυπτο:

«Μας δόθηκε η δυνατότητα μέσα απ’ το παιχνίδι και το σκορ να δώσουμε χρόνο συμμετοχής και στα νέα παιδιά. Έχουν καλά στοιχεία όμως χρειάζονται ακόμη χρόνο προσαρμογής και δουλειά»

Δείτε αναλυτικά το πανόραμα του Κυπέλλου και ποιες ομάδες προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.