Μπερνάρ: «Θα δώσω τα πάντα για να φύγω από την Ελλάδα ως πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκό!»

20:49 | 11/03/2024

Ο Μπερνάρ μπορεί να μην σκόραρε ήταν όμως ο «ενορχηστρωτής» της σπουδαίας επικράτησης του Παναθηναϊκού στο Φάληρο επί του «αιωνίου» αντιπάλου, Ολυμπιακού, με το εντυπωσιακό 1-3, καθώς είχε συμμετοχή τόσο στο γκολ της ισοφάρισης του 41ου λεπτού όσο και στο τρίτο γκολ που «κλείδωσε » την νίκη για «τους Πράσινους», καθώς έδωσε ασίστ πάρε- βάλε στον Φώτη Ιωαννίδη .

Με την λήξη του αγώνα μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός έκανε και εγκωμιαστικά σχόλια για λογαριασμό του 31χρονου Βραζιλιάνου συμπαίκτη του. Από πλευράς του ο Μπερνάρ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και την «Αθλητική Κυριακή», οπού κατέδειξε πως ο Παναθηναϊκός έχει όλα τα εφόδια για να στεφθεί αυτός πρωταθλητής, γεγονός που αποτελεί και προσωπική του επιθυμία εν όψει της επικείμενης αποχώρησης του το καλοκαίρι από το «τριφύλλι».

Αναλυτικά δήλωσε:

Αναφορικά με τα σημεία που έκριναν το παιχνίδι αλλά και την επάνοδο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα:

«Είναι πάντα σημαντικές αυτού του είδους οι νίκες στα ντέρμπι. Και μετά από πάρα πολλές ισοπαλίες που είχαμε μέχρι τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό για εμάς να κρατήσουμε αυτή την ελπίδα και για εμάς και τους φιλάθλους μας. Μπορούμε να κάνουμε ακόμα πολύ μεγάλα πράγματα στο πρωτάθλημα».

«Μετά απ’ αυτές τις τρεις ισοπαλίες για τις οποίες είπατε τελειώσαμε την κανονική περίοδο και μείναμε πίσω τέσσερις βαθμούς. Αυτή δεν ήταν πολύ μεγάλη απόσταση από την κορυφή, αυτό ήταν καλό για εμάς. Οπότε καταλαβαίνετε πως μια νίκη σε ένα ντέρμπι θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και να φτάσουμε ψηλότερα».

Αναφορικά με τις ελπίδες τίτλου «των πρασίνων»:

«Νομίζω πως ναι, μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχουμε αυτή τη νοοτροπία, θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, γνωρίζοντας και την καλή ποιότητα που έχουν οι άλλες ομάδες και πόσο δύσκολο θα είναι αυτό αλλά εγώ προσωπικά θέλω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να αποχωρήσω ως πρωταθλητής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.