Μπουνάκης στο Capitano.gr: «Όλοι ΟΦΗ είμαστε»!

17:00 | 23/08/2020

Ο «ισχυρός άνδρας» του Γιούχτα μίλησε για το «Μαρκομιχελάκειο», αλλά και για την αγάπη του για τον Όμιλο.

Οι Αρχανιώτες διοργάνωσαν για άλλη μία σεζόν με απόλυτη επιτυχία ένα τουρνουά, που αποτελεί σημαντικό «κεφάλαιο» για την ιστορία του συλλόγου.

Ο Νίκος Μπουνάκης αναφέρθηκε στη σημασία του, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του ΟΦΗ στους φετινούς αγώνες.

Αναλυτικά είπε στο Capitano.gr: «Το τουρνουά έχει γίνει θεσμός. Έχει ξεκινήσει το 2004 και γίνεται προς τιμήν του ανθρώπου που δώρισε το χώρο για να γίνουν οι εγκαταστάσεις του Γιούχτα και αν δεν ήταν ο γιατρός, Μιχαήλ Μαρκομιχελάκης, να ξεκινήσει αυτή την προσπάθεια, ίσως να μην είχαμε αυτή την εγκατάσταση.

Το φετινό τουρνουά είναι ξεχωριστό γιατί μας τίμησε με την παρουσία του η ΠΑΕ ΟΦΗ. Είναι πολύ σημαντικό για μας, που ο αναγεννημένος ΟΦΗ, ο οποίος θα μας εκπροσωπήσει φέτος και όχι μόνο στην Super League 1, αλλά και στην Ευρώπη, συμμετείχε στους αγώνες μας».

Αναφορικά με τον Γιούχτα και το μεγάλο του στόχο, επεσήμανε: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας μας. Βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζουμε τη δουλειά.

Κάθε χρόνο θέλουμε να έχουμε μια σταθερή πορεία στη Γ’ Εθνική. Τη φετινή σεζόν θέλουμε να δώσουμε ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες μας.

Θέλουμε η πρώτη ομάδα να γίνει ο… μαγνήτης που θα τραβήξει περισσότερα παιδιά για ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Όχι μόνο από την περιοχή των Αρχανών, αλλά από την ευρύτερη ενδοχώρα θα έλεγα του Νομού Ηρακλείου.

Έχουμε πλέον κατάλληλη εμπειρία και κουλτούρα πιστεύω και οι γονείς πρέπει να μας εμπιστευτούν.

Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια όλο και περισσότερα παιδιά να βγουν και ν’ αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα».

Όσον αφορά, τώρα, στο πως είδε τον ΟΦΗ, ο κ. Μπουνάκης επεσήμανε: «Είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα, γιατί ο ΟΦΗ ξεκίνησε πρόσφατα την προετοιμασία του. Ήταν σε πολύ καλή κατάσταση και πιστεύω θα πάει ακόμη καλύτερα. Ούτως ή άλλως όλοι ΟΦΗ είμαστε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κορυφή ο ΟΦΗ, τις εντυπώσεις ο Γιούχτας

Στις Αρχάνες ο Μποι Βάτερμαν

Ο Γιούχτας έστειλε το μήνυμα του

Μοίρασε αναμνηστικές πλακέτες ο Περιφερειάρχης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.