Να αρχίσει να γίνεται το «Γεντί Κουλέ» έδρα

09:12 | 03/01/2023

Ο ΟΦΗ πρέπει να σταματήσει το «roller coaster» συναισθημάτων και αποτελεσμάτων και να πάρει τη νίκη με τον Βόλο.

Ένας ΟΦΗ που μετράει μόλις μία εντός έδρας νίκη την τρέχουσα σεζόν υποδέχεται απόψε στις 16:30 στην ομάδα του Βόλου (Cosmote Sport 1), στο άνοιγμα της αυλαίας της 16ης αγωνιστικής της Super League και πρώτης του 2023.

Το ότι ο ΟΦΗ μετράει μόλις ένα τρίποντο στο «Γεντί Κουλέ» είναι η αρνητική πλευρά. Η θετική είναι ότι ο Όμιλος δείχνει βελτιωμένος αγωνιστικά και προέρχεται από μία μεγάλη εμφάνιση στη Λεωφόρο και την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό. Ακόμα και με τον Ατρόμητο παρ' ότι έχασε ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος, δημιούργησε φάσεις και έδειξε την άνοδό του και τη βελτίωσή του.

Απόψε, όμως, θέλει τη νίκη. Τόσο απλά και τόσο ξεκάθαρα. Να μπει ένα στοπ στο "roller coaster" των συναισθημάτων και να μπει στην αγωνιστική και βαθμολογική σταθερότητα.

Οι 11 βαθμοί σε 15 αγωνιστικές δεν είναι ικανοποιητική συγκομιδή και ο ΟΦΗ οφείλει πλέον να αρχίσει να εκμεταλλεύεται την έδρα του. Δεν χωράει νέα ψυχρολουσία στο «Γεντί Κουλέ», η νίκη είναι επιτακτική για να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις και να αρχίσει σιγά-σιγά να παίρνει τα πάνω του.

Ο ΟΦΗ είναι στο -8 από τον 7ο Ατρόμητο, στο -5 από τον 7 Παναιτωλικό και στο -3 από τον 9ο Αστέρα. Την ίδια ώρα δεν αισθάνεται ακόμα σιγουριά από κάτω, αφού είναι μόλις στο +3 από τον τελευταίο της βαθμολογίας Ιωνικός, στο +2 από την προτελευταία Λαμία και ισοβαθμεί με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λεβαδειακός παίζει εντός με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΣ εντός με την ΑΕΚ και ο Ιωνικός εντός με τον Ολυμπιακό. Δύσκολες αποστολές και για τους τρεις και ευκαιρία για τον ΟΦΗ με μία νίκη επί του Βόλου να πάρει ανάσα και να ξεφύγει. Δύσκολη αποστολή και για τη Λαμία που παίζει στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νταμπράουσκας πήρε στην αποστολή τον Τζου, έχει διαθέσιμο και τον Βούρο που ξεμπέρδεψε με την τιμωρία και οι μοναδικοί απόντες είναι ο Μαρινάκης, ο Τοράρινσον, ο Μπουζούκης, ο Γιοχού και ο Καμάου.

Θυμίζουμε την αποστολή για το αποψινό ματς:

Μανδάς, Stevens, Larsson, Μπαλογιάννης, Βούρος, Γιαννούλης, Διαμαντής, Πασαλίδης, Perea, Mellado, Diousse, Στάικος, Neira, Toral, Τσιλιανίδης, Dju, Αποστολάκης, Dicko, Guerrero, Durmishaj.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.