Να βάλει τέλος στο «μαύρο σερί»

SMS
17:37 | 16/01/2020

Το σερί ηττών του ΟΦΗ και το «μαύρο» 2015.

Πέντε έγιναν οι σερί ήττες του Ομίλου μετά από αυτή στην Τούμπα στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ εξακολουθεί να αγνοεί τη χαρά της νίκης από τα μέσα Δεκεμβρίου και το θριαμβευτικό 3-1 επί του Άρη, ενώ η τελευταία φορά που δεν έχασε ήταν αυτή με τον Παναθηναϊκό στο εντός 1-1.

Από τότε έως και σήμερα η κρητική ομάδα έχει ηττηθεί 5 συνεχόμενες φορές. Συγκεκριμένα, έχασε από Παναιτωλικό, Βόλο, ΠΑΟΚ (στο πρώτο ματς), Αστέρα Τρίπολης και ξανά ΠΑΟΚ (στη ρεβάνς). Το συγκεκριμένο αρνητικό σερί ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις από το 2015 και την αποφράδα χρονιά που ο ΟΦΗ υποβιβάστηκε. Τότε η κρητική ομάδα είχε 6 συνεχόμενες ήττες (τελευταία φορά που το έκανε σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας) μέχρι εκείνο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ που ήταν και το αποχαιρετιστήριο.

Συγκεκριμένα, οι ήττες του ΟΦΗ:

ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-3

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 6-1

Ξάνθη-ΟΦΗ 3-0 (Κύπελλο)

ΟΦΗ-Ξάνθη 0-1

Κέρκυρα-ΟΦΗ 4-1

ΟΦΗ-Πανθρακικός 0-1

Βέβαια, το τότε με το τώρα καμία απολύτως σχέση δεν έχει, αλλά ο ΟΦΗ απειλείται με την ισοφάριση εκείνου του αρνητικού σερί, αν ηττηθεί και στη Νέα Σμύρνη το προσεχές Σάββατο.

Η αλήθεια είναι ότι στον ΟΦΗ το τελευταίο πράγμα που σκέφτονται είναι τα σερί και καλά κάνουν. Σημασία έχει η αγωνιστική επάνοδος της ομάδας και η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα τόσο για το βαθμολογικό κομμάτι όσο και για το ψυχολογικό.

Ο Όμιλος έχει ανάγκη το διπλό στον αγώνα με τον Πανιώνιο για να πάρει ξανά τα πάνω του, να αποκτήσει η ομάδα την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και να ηρεμήσει η κατάσταση αναφορικά με την κριτική των φιλάθλων.

Τα σερί είναι για να σπάνε. Είτε αρνητικά είτε θετικά. Μία νίκη επί του Πανιωνίου θα έχει πολλαπλά κέρδη και το γνωρίζουν άπαντες αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Που οφείλεται η καθυστέρηση στις μεταγραφές

Με κόσμο στο «Γεντί Κουλέ» ο Ολυμπιακός με απόφαση Αυγενάκη

Το κέρδος του ΟΦΗ

Τι συμβαίνει με τον Ντίνα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.