Να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ πάει αποδεκατισμένος στο ματς με τον Βόλο και έχει ανάγκη την προσωπικότητα των ντε Γκουζμάν και Καστάνιος

Μπορεί να μοιάζει κάπως υπερβολικό, ωστόσο δεν είναι ψέμα ότι η αναμέτρηση της Κυριακής είναι… ειδικών συνθηκών για τον ΟΦΗ, λόγω των πολλών και σοβαρών απουσιών που τον ταλαιπωρούν.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου αντιμετωπίζει ένα… σωρό προβλήματα και ο 43χρονος τεχνικός θα πρέπει να το ψάξει πολύ για να παρουσιάσει το πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο χορτάρι.

Το ρόστερ του ηρακλειώτικου συλλόγου είναι αρκετά μεγάλο, όμως οι επιλογές έχουν μειωθεί αισθητά για τον νεαρό προπονητή.

Απέναντι στους Θεσσαλούς θα λείψουν ορισμένες κομβικές μονάδες των «ασπρόμαυρων» και όσοι αγωνιστούν καλούνται ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της συνάντησης.

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε πολύ άσχημη θέση βαθμολογικά και βεβαίως έχει ανάγκη το «τρίποντο» για ν’ αποφύγει τις «περιπέτειες» στα πλέι άουτ και για να ξεκινήσει από την καλύτερη δυνατή αφετηρία.

H κανονική περίοδος έχει μπει στην τελική της ευθεία και ο Όμιλος, αφού έχασε τον πρώτο στόχο και τη συμμετοχή του στα πλέι οφ, πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για να βελτιώσει τη θέση του και τη συγκομιδή του.

Και σ’ αυτές τις δύσκολες για την ομάδα συγκυρίες καλούνται να βγουν μπροστά οι Τζόναθαν ντε Γκουζμάν και Λουκ Καστάνιος.

O 33χρονος μέσος και ο 29χρονος επιθετικός αποτελούν χωρίς αμφιβολία δύο «βαριά» ονόματα στο έμψυχο δυναμικό του ΟΦΗ, που διαθέτουν προσωπικότητα και «παραστάσεις» για να βοηθήσουν ουσιαστικά

Έχουν περάσει από σπουδαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και έχουν την ποιότητα για να κάνουν αυτό που δεν έχουν προσφέρει μέχρι τώρα.

Να δώσουν, δηλαδή, το κάτι παραπάνω στους «ασπρόμαυρους». Ο ντε Γκουζμάν είχε να επιδείξει μία επιβλητική εμφάνιση στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Βόλο, αλλά μέχρι εκεί, καθώς στη συνέχεια ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς.

Ο Καστάνιος, τώρα, έχει μερικές μόνο εβδομάδες στο Ηράκλειο, προερχόταν από σημαντική αποχή από τη δράση και θέλει το χρόνο του για να προσαρμοστεί πλήρως.

Όπως και να’ χει, οι δυο τους οφείλουν να τα δώσουν όλα, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στους Θεσσαλούς, για να βοηθήσουν ουσιαστικά τον ΟΦΗ ν’ αλλάξει την εικόνα του. Έχουν τις δυνατότητες και πρέπει να το κάνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο «γυμνός» ΟΦΗ έμεινε αβοήθητος

Στο... δρόμο της επιστροφής ο Γιάννου

Το «Παγκόσμιο» ρεκόρ του Νέιρα


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.