Αν δεν κουνήσει το πλεκτό...

08:30 | 15/02/2020

Ο ΟΦΗ οφείλει ν’ αφήσει πίσω του την περίοδο «λειψυδρίας» για να πάρει το ματς με τον Ατρόμητο (17/02).

Η αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες είναι ίσως η κρισιμότερη για τον Όμιλο, στη «μάχη» του για είσοδο στην εξάδα.

Οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται στο -2 από τον ηρακλειώτικο σύλλογο και ενδεχομένως να είναι ο δυνατότερος διεκδικητής για μια θέση στα πλέι οφ.

Για να πάρεις ένα παιχνίδι χρειάζεται να σκοράρεις, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα επιπλέον λόγο για να κουνήσουν το… πλεκτό.

Το τελευταίο διάστημα το σύνολο του Γιώργου Σίμου δεν έχει καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα και φυσικά την Δευτέρα πρέπει να βάλει τέλος σ’ αυτή τη «φτωχή» συγκομιδή.

Είναι γεγονός πως μέσα στο 2020 ο ΟΦΗ έχει σημείωσε μόλις 1 τέρμα στο «Γεντί Κουλέ», στην ήττα από τον Βόλο με 1-2.

Ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με Ολυμπιακό (0-1) και Λάρισα (0-0), όπου ο Όμιλος έμεινε στο μηδέν. Η ομάδα του Ηρακλείου σε γενικές γραμμές τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν σκοράρει με συνέπεια, ενώ δεν υπάρχει και πλουραλισμός.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός πως από τις 14 Δεκεμβρίου και μετά το 3-1 επί του Άρη, για τον ΟΦΗ έχουν σκοράρει μονάχα οι Φιγκεϊρέντο (4), Τσιλιανίδης (1) και Νέιρα (1).

Οι «ασπρόμαυροι», έτσι, χρειάζονται λύσεις και πρέπει να μπουν και οι άλλοι παίκτες στην… εξίσωση.

Και σ’ αυτό το κομμάτι, πρέπει να επανέλθει το συντομότερο και ο Σεμέντο. Ο Πορτογάλος μετά τους διαδοχικούς τραυματισμούς του σε ωμοπλάτη και μάτι, έχει χάσει το ρυθμό του.

Δεν θυμίζει τον παίκτη του πρώτου γύρου και απέχει από τα γκολ 2.5 μήνες. Τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 30 Νοεμβρίου απέναντι στην ΑΕΚ.

Πάντως, ο ΟΦΗ πρέπει κόντρα στον Ατρόμητο να δουλέψει σε υψηλά στάνταρ στο δημιουργικό κομμάτι, αφού μπορεί οι Περιστεριώτες να έχουν δεχτεί 34 τέρματα μέχρι τώρα, αλλά δεν κάμπτονται εύκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που έπρεπε για να μη «χαλάσει» το μυαλό

Νέιρα: «Παιχνίδι-κλειδί…»

Μέσα Νέιρα και Φιγκεϊρέντο!

Οι σίγουροι και τα ερωτηματικά στα χαφ του ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.