Να βρεις κάποιον να σε αγαπάει, όπως ο Δανδάλης το βόλεϊ του ΟΦΗ

Απόψεις

Ο Γιάννης Δανδάλης μπορεί να αισθάνεται περήφανος για το δημιούργημα του

Το όνειρο του Γιάννη Δανδάλη έγινε πραγματικότητα. Αμέσως μετά την λήξη του χθεσινού τελικού, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυα χαράς μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2. Πήρε το Κύπελλο στα χέρια σαν να του δόθηκε το μεγαλύτερο δώρο ποτέ. Ξέσπασε, συγκινήθηκε και αποθεώθηκε από τους φίλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στην Ερυθραία. ''Θα κάνουμε τις κινήσεις που πρέπει τόσο διοικητικά, όσο και αγωνιστικά, για να παρουσιάσουμε μια ομάδα, με δυνατότητες στην κατηγορία'' οι πρώτες του δηλώσεις που έκανε με δάκρυα στα μάτια.

Την έψαχνε χρόνια αυτή την πρωτιά, όμως για διαφορετικούς λόγους δεν έφτανε να... πιει νερό. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη και διοικητικός ηγέτης του τμήματος βόλει βρέθηκε στην Αθήνα, είδε από κοντά τους δύο αγώνες του ΟΦΗ και πανηγύρισε με την ψυχή του το σπουδαίο επίτευγμα.

Δανδάλης βόλει Κύπελλο ΟΦΗ


Για όσους τον γνωρίζουν, ο Γιάννης Δανδάλης είναι ένας... εραστής του αθλήματος. Ένας άνθρωπος που μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφεύγει όλα αυτά τα χρόνια τα μεγάλα λόγια, ενώ έχει κρατήσει αποστάσεις στις προτάσεις που του έχουν γίνει κατά καιρούς για δυναμική είσοδο στα πιο λαοφιλή αθλήματα. Χρόνια... ερωτευμένος με τον ΟΦΗ και το βόλει. Αυτές οι δύο είναι οι ''καψούρες'' του. 

Παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, τις άπειρες ώρες απασχόλησης και τις οικονομικές υπερβάσεις, τα απολέσματα δεν τον δικαίωναν. Μέχρι χθες. Ο Γιάννης Δανδάλης δικαιούται από τις 14/04/2019 να αισθάνεται υπερήφανος για την ομάδα που δημιουργεί τα τελευταία χρόνια, τον προπονητή που τον δικαιώνει και για την συνέπεια που παρουσιάζει στον Οργανισμό Ο.Φ.Η. Η κρητική ομάδα θα βρίσκεται από το χρόνου στη Volleyleague. Και αυτή η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Να' τοι, να' τοι οι πρωταθλητές - στην Α1 ο ΟΦΗ!

Γιάννης Δανδάλης, ο θεματοφύλακας της ιστορίας του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.