Γιάννης Δανδάλης, ο θεματοφύλακας της ιστορίας του ΟΦΗ

SMS

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη προτιμά τις πράξεις από τα λόγια. Η προσφορά του είναι δεδομένη όπως δεδομένη είναι η αγάπη του για τον ΟΦΗ.

Δικαίως το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω στον Μιχάλη Μπούση, αλλά υπάρχει κι ένας άνθρωπος που ήταν το Α και το Ω των ιστορικών εξελίξεων στον ΟΦΗ και της συμφωνίας της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δανδάλη, τον θεματοφύλακα της ιστορίας του ΟΦΗ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήταν αυτός που έκανε ό,τι μπορούσε για να ολοκληρωθεί η συμφωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα το καλύτερο δυνατό για τον Ερασιτέχνη. Δεν ήθελε να μπει εμπόδιο στις κοσμογονικές εξελίξεις και έδειξε εξ αρχής την μεγάλη του αγάπη για τον σύλλογο. Εξάλλου, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν είναι... χθεσινός. Η αγάπη του για τον ΟΦΗ είναι δεδομένη και το δείχνει όχι μόνο με λόγια, αλλά και με πράξεις. Εξάλλου, δεν είναι άνθρωπος που μιλάει πολύ, δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να «μιλά» για εκείνον η δουλειά του.

Είναι ο άνθρωπος που κρατά όρθιο το βόλεϊ του ΟΦΗ έχοντας δημιουργήσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα και αισίως είναι ο άνθρωπος που το όνομά του γράφεται με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του συλλόγου. «Ηταν καθήκον μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του κ.Μπούση. Είναι σημαντικό να υπάρχει όραμα». Αυτά τα λόγια, μετά το τέλος του Δ.Σ. της Δευτέρας, κρύβουν όλη την ουσία για τις σπουδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών στο κρητικό σωματείο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπούσης: «Ενα νησί, μία ομάδα, ο ΟΦΗ»

Το ξέσπασμα του Μπούση

Η κοινή ανακοίνωση Ερασιτέχνη-ΠΑΕ ΟΦΗ για την ιστορική συμφωνία

Δείτε τις στιγμές των ιστορικών υπογραφών ΠΑΕ-Ερασιτέχνη

Τα 240 στρέμματα του μεγάλου ονείρου

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.