Να γράψεις 100 φορές: «Δεν θα πάρω κάρτα στη Νίκαια»

SMS

Οι απώλειες των χαφ και ο κίνδυνος με Νέιρα.

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω τον αγώνα με τον Ατρόμητο και επικεντρώνεται σε αυτόν της Νίκαιας. Δύσκολη και κρίσιμη αναμέτρηση για την ομάδα του Νίκου Νιόπλια που γίνεται δυσκολότερη λόγω των απουσιών.

Θυμίζουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης ο ΟΦΗ έχασε τρεις χαφ (!), δύο με τραυματισμούς (ντε Γκουζμάν και Τοράλ) και έναν με αποβολή (Στάικο). Όπερ σημαίνει πως το Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αλλά από την άλλη επιστρέφουν Μεγιάδο και Νέιρα που θα δώσουν πολύτιμες βοήθειες.

Κι εδώ ακριβώς είναι το θέμα που χρειάζεται προσοχή ενόψει συνέχειας. Ο Χουάν Νέιρα έχει 9 κίτρινες κάρτες και βρίσκεται σε επικίνδυνο όριο, αφού αν δεχθεί ακόμα μία τότε θα χάσει τα επόμενα δύο παιχνίδια που είναι και τα τελευταία της κανονικής περιόδου. Αυτά με Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη και με Απόλλωνα στο Ηράκλειο.

Με δεδομένο ότι η ζημιά του Τοράλ φαίνεται μεγάλη και ο ντε Γκουζμάν παραμένει ερωτηματικό, η παρουσία του Νέιρα είναι κάτι παραπάνω από σημαντική. Σε αυτό προσθέστε και το γεγονός ότι ο Γκαγέγος είναι κοντά στην αποχώρησή του (εκτός απροόπτου με τον Ιωνικό θα είναι το τελευταίο ματς). Εκεί που ο Νιόπλιας είχε πολλές λύσεις στη μεσαία γραμμή τώρα έφτασε να έχει μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, με τον Νέιρα να καλείται (μαζί με τον Μεγιάδο) να σηκώσουν το βάρος.

Το ματς με τον Ιωνικό θέλει προσοχή. Ο ΟΦΗ θέλει το διπλό για να μείνει ζωντανός στη μάχη των πλέι οφ και ο Νιόπλιας δεν θέλει άλλες απώλειες. Ο Νέιρα είναι στο όριο των καρτών και ως... άλλος μαθητής σχολείου ας γράψει 100 φορές τη φράση: «Δεν θα πάρω κάρτα στη Νίκαια».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο ΟΦΗ πρόσθεσε ανούσια πίεση στον εαυτό του

Φελίπε Γκαγέγος: To story μέχρι την πώληση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.