Φελίπε Γκαγέγος: To story μέχρι την πώληση

Απόψεις

Ο ΟΦΗ αποχαιρετά τον φετινό MVP του - Το οριστικό deal αναμένεται να ανακοινωθεί την ερχόμενη Κυριακή (20/02)

Εκτός απροόπτου, όπως έχουν μέχρι αυτή την στιγμή τα δεδομένα, ο Φελίπε Γκαγέγος θα αποτελέσει παρελθόν τις επόμενες ημέρες από τον ΟΦΗ, με την κρητική ομάδα να έρχεται σε συμφωνία με την Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, με ένα ποσό που να ''αγγίζει'' την ρήτρα αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή.

Θυμίζω ότι λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Χιλιανός ακούραστος χαφ είχε εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, ο ΟΦΗ ήταν ανοικτός να γίνει αυτό αρκεί να τον ικανοποιήσει μια προσφορά κοντά στο buy out του ποδοσφαιριστή (πέριξ των 500.000 ευρώ). Το καλοκαίρι του 2021 αποκτήθηκε ελεύθερος και έξι μήνες μετά, η κρητική ΠΑΕ θα βάλει στα ταμεία της ένα αξιόλογο ποσό.

Προτάσεις για τον Γκαγέγος ήρθαν, η Ουνιβερσιτάδ ντε Τσίλε ήθελε περισσότερο τον πρώην ποδοσφαιριστή της και το τελευταίο διάστημα πίεσε για την απόκτηση του. Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι μεταγραφές στην Χιλή ολοκληρώνονται στα τέλη Μαρτίου (ξεκίνησε αρχές Ιανουαρίου). Αποτέλεσμα της ''πίεσης'' ήταν να γίνει μια προσφορά τις τελευταίες ώρες κοντά σε αυτά που ζητάει ο ΟΦΗ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή και έτσι το deal είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί.

Έτσι, ο Γκαγέγος αναμένεται να αγωνιστεί και στο πολύ σημαντικό παιχνίδι της Νίκαιας με τον Ιωνικό, με την παρουσία του να είναι κομβική, ειδικά με τις απουσίες στα χαφ των Τοράλ - Ντε Γκουζμάν. Συν τον τιμωρημένο Στάικο, άρα οι λύσεις είναι περιορισμένες.

Έπειτα, η κρητική ομάδα αναμένεται να οριστικοποιήσει την Κυριακή (20/02) την συμφωνία με την ιστορική ομάδα της Χιλής, ενώ μετά από 9 χρόνια ο Φελίπε επιστρέφει στην ομάδα που ''γεννήθηκε'' ποδοσφαιρικά, έχοντας συμφωνήσει σε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Ένας ποδοσφαιριστής που σε λίγους μήνες έγινε αγαπητός, τον θεωρώ MVP της φετινής χρονιάς για τον ΟΦΗ και τον τοποθετώ στην καλύτερη - έως τώρα - 11αδα της Superleague. Αναντικατάστατος και δυσεύρετος χαφ, όμως μια αναγκαστική συνθήκη ''win - win'' για όλες τις πλευρές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Φελίπε Γκαγέγος: Αήττητος και αναντικατάστατος

Γκαγέγος - OΦΗ: Οι προτάσεις που απορρίφθηκαν και τα ''θέλω'' της ΠΑΕ

Διαψεύδει ο ΟΦΗ: «Δεν υπάρχει συμφωνία για Γκαγέγος»

Μια ανάσα από το οριστικό deal για Γκαγέγος!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.