Να τους ξεσηκώσει το σκάνδαλο

SMS
09:11 | 06/03/2019

Με το… έτσι θέλω ο ΟΦΗ καλείται να πληρώσει τα... σπασμένα και οι παίκτες του οφείλουν να ορθώσουν ανάστημα.

Η όλη… φάση είναι ν’ αναρωτιέσαι: «Ελλάς, Ελλάς τι θα γίνει φίλε μου με μας;». Το σοκ στο άκουσμα της εξοντωτικής ποινής του Ομίλου ήταν τεράστιο και δημιουργεί ένα σωρό ερωτήματα και απορίες. Ο σύλλογος του Ηρακλείου βρέθηκε να είναι ο… δακτυλοδεικτούμενος της παρέας και να του μένει η «στάμπα», όταν έχουν προηγηθεί τόσα και τόσα και άπαντες βγαίνουν… λάδι.

Όπως και να’ χει, οι «ασπρόμαυροι» στέκονται πλέον μπροστά από μια δύσκολη κατάσταση, την οποία θα χειριστεί το νομικό τους επιτελείο, προκειμένου ν’ απαλλαχθούν από τις κατηγορίες και ν’ αποκατασταθεί η τιμή και το ήθος του σωματείου.

Υπάρχει, ωστόσο, και το αγωνιστικό τμήμα, που δίνει τη δική του «μάχη» για την παραμονή και έχει τώρα να διαχειριστεί και τη συγκεκριμένη υπόθεση. Γιατί αντικειμενικά δεν είναι εύκολο να μείνει ανεπηρέαστο από τα γεγονότα. Θα ήταν, άλλωστε, λάθος να μείνουν αμέτοχοι-τρόπον τινά-σ’ αυτό το σκάνδαλο, που συντελείται εις βάρος της ομάδας ο Χάιμε Βέρα και οι ποδοσφαιριστές του.

Οι τελευταίες εξελίξεις πρέπει να λειτουργήσουν αφυπνιστικά. Οι παίκτες οφείλουν να πεισμώσουν και στις 7 αγωνιστικές που απομένουν να… μασάνε σίδερα και να ματώσουν για να βελτιώσουν τη θέση τους στη γενική κατάταξη. Να ξεχάσουν ό,τι έχει προηγηθεί και να παίξουν για τον ΟΦΗ, τον εγωισμό και τους εαυτούς τους.

Πολλοί εξ’ αυτών δεν ήταν πέρυσι στον Όμιλο, ενώ ίσως να μη συνεχίσουν και τη νέα σεζόν, όμως η συγκεκριμένη απόφαση ουσιαστικά ακυρώνει τη φετινή προσπάθεια τους. Όποιο και αν είναι το μέγεθος της επιτυχίας της… Γι’ αυτό το λόγο οι «ασπρόμαυροι» καλούνται να τα δώσουν όλα. Για να εξασφαλίσουν τη σωτηρία εντός γηπέδων, ώστε στο… τέλος της ημέρας να έχουν τη συνείδησή τους ήσυχη ό, τι κι αν γίνει τελικά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πρωτόδικη απόφαση: Υποβιβασμός και -6 για ΟΦΗ

Τι ισχύει με την τιμωρία του ΟΦΗ και το δεδικασμένο

Η πρώτη επίσημη αντίδραση του ΟΦΗ

Τι γίνεται με τη βαθμολογία της Super League

Ολόκληρο το σκεπτικό της απόφασης

Οργισμένη αντίδραση των οργανωμένων του ΟΦΗ

Η γνώμη του Κούγια για την τιμωρία του ΟΦΗ

Γιώργος Σαμαράς: «Δεν ξενερώνουμε»

Γιάννης Σαμαράς: «Θα το πάμε μέχρι τέλους»

Πουρσανίδης: «Ψυχραιμία και ενότητα»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.