Νέα ανακοίνωση οργανωμένων: «Στηρίζουμε τον Μιχάλη Μπούση»

18:30 | 08/08/2020

Διαβάστε τι αναφέρουν σε νέα ανακοίνωση - στήριξη σε Μιχάλη Μπούση, αιχμές κατά των ''όσων

Aρχικά, οι οργανωμένοι σύνδεσμοι του ΟΦΗ πήραν θέση μέσω σκληρής ανακοίνωσης ζητώντας την απόσυρση του νέου σήματος. Πριν από λίγο, επανήλθαν με νέα ανακοίνωση, με φανερή διάθεση να πέσουν οι τόνοι, με αιχμές προς τους πρώην παράγοντες και εκείνους που καταφέρθηκαν με βαριά λόγια κατά της ΠΑΕ ΟΦΗ, δείχνουν την απόλυτη στήριξη τους στον Μιχάλη Μπούση, έπειτα και από τις πρόσφατες εξελίξεις.

Ανακοίνωση:

"Ξεφύτρωσαν οι μα'ι'ντανοί"

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση αλλαγής του εμβλήματος της ομάδας μας,που μας βρίσκει αντίθετους,ξαφνικά όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια,εμφανίστηκαν και επίσημα με τη πρώτη "βροχή"χθές το βράδυ οι "χοχλιοί"αφήνοντας το καβούκι τους ύστερα απο μακροχρόνιο εγκλεισμό!!!

"Αναστήθηκαν οι πεθαμένοι",όχι πολλοί,3-4 στον αριθμό!!Σηκώθηκαν από τα μνήματα τους μέσα,και καλούν όπως λένε τη Τετάρτη στις 18:00 στα γραφεία της Θύρας 1 όλους τους παλιούς "προέδρους",παράγοντες και συμβούλους. Ποιοί καλείτε;Εσείς που παρακαλάτε τόσα χρόνια για μια πρόσκληση για τσαμπα είσοδο στο γήπεδο? Ποιούς καλείτε;;Τους τσάτσους και αχυράνθρωπους? Τους υποταγμένους πρασινοφρουρούς κλέφτες και βιαστές της ομάδας μας??Όλοι εσείς λοιπόν που κλείνατε μάτια και στόμα επί δεκαετίες στην υποδούλωση του Ο.Φ.Η. μας μη διανοηθείτε να εμφανιστείτε.Μακριά απ την ομάδα λαμόγια!!!Δεν σας αναγνωρίζουμε και δεν θα σας επιτρέψουμε να εκμεταλλευτείτε κανένα γεγονός για προσωπικό σας συμφέρον και όφελος.Δεν έχετε το δικαίωμα όταν έχετε γραφτεί με μαύρα γράμματα στην ιστορία!!!

Σαν Θύρα 4 από την αρχή στηρίζαμε και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το πρότζεκτ της ομάδας και τον Μιχάλη Μπούση,όπως είμαστε εδώ για να εκφράζουμε και τους προβληματίσμους μας αλλα και διαφωνίες σε θέματα που θα προκύψουν.Αυτό κάναμε και σήμερα γιατί είμαστε παρών!Εσείς μα'ι'ντανοι που ξεφυτρώσατε από το πουθενά για να εκμεταλλευτείτε αλλά και να δημιουργήσετε καταστάσεις και επίσημα πλέον θα μας βρειτε ξαφνικα μπροστα σας!!!

Υ.Γ:Τη Τετάρτη θα σας βάλουμε ξανά πίσω στη θέση σας, παλιούς και πιο νέους!!

Snakes 4 Heraklion club

Κρήτες 4 Θοδωρής Παπαδόπουλος

Αρχάνες club OFI

Germany fans OFI UK

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Poll: Σας αρέσει το νέο σήμα του ΟΦΗ;

Έκτακτο Δ.Σ στον ΟΦΗ, έξω φρενών ο Μιχάλης Μπούσης!

Το πείραγμα του Μπούση για τις μεταγραφές

Δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

Σχόλιο: Το λογότυπο του ΟΦΗ και το φάουλ της διοίκησης

Έρχεται για τις υπογραφές ο Σελίμοβιτς

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Σελίμοβιτς

Ο Σελίμοβιτς, οι εκκρεμότητες και η... παράταση


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.