Ο Σελίμοβιτς, οι εκκρεμότητες και η... παράταση

ΟΦΗ

Ο Γιάννης Σαμαράς τοποθετήθηκε επί των «καυτών» μεταγραφικών στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της κρητικής ΠΑΕ δεν «έβγαλε» κάποια είδηση, αλλά επανέλαβε πώς η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό έχει διαφοροποιήσει σε όλες τις ομάδες το μεταγραφικό κομμάτι και τα δεδομένα πλέον είναι νέα.

Την ίδια ώρα, βέβαια, της συνέντευξης Τύπου, από Κύπρο μεριά έβγαινε το θέμα του Βαχίντ Σελίμοβιτς, κάτι που επιβεβαίωσε το Capitano.gr και ο ΟΦΗ. Ο υψηλόσωμος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ασπρόμαυρους» και σύντομα θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τις τελικές λεπτομέρειες, τα ιατρικά τεστ και τις εξετάσεις.

Θυμίζουμε ότι ο Σελίμοβιτς, που θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή στόπερ μετά τον Βούρο, δεν είναι άγνωστος στον ΟΦΗ, αφού και κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου είχε εμπλακεί στα μεταγραφικά ζητήματα του Ομίλου.

Κατά τα λοιπά, για να επανέλθουμε στα όσα είπε ο κ.Σαμαράς, τα «καυτά» θέματα Μεγιάδο και Σεμέντο παραμένουν... «καυτά». «Δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη ακόμα, ίσως την επόμενη εβδομάδα», ήταν η απάντηση του διευθυντή ποδοσφαίρου του ΟΦΗ σε σχετική ερώτηση του Capitano.gr, δίνοντας νέα... παράταση στο σίριαλ.

Το σίγουρο είναι ότι ο Όμιλος δεν κοιτάζει μόνο τις μεταγραφές, αλλά και τις παραμονές. Τόσο για τον Μεγιάδο όσο και για τον Σεμέντο τα «θέλω» της κρητικής ομάδας είναι ξεκάθαρα. Κι αν για τον Μεγιάδο υπάρχει αισιοδοξία, όπως έχουμε γράψει και αναδείξει από την πρώτη στιγμή, για την περίπτωση Σεμέντο δεν αποκλείεται να έχουμε παράταση... στην παράταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το σημαντικότερο που είπε ο Πουρσανίδης για το γήπεδο

Το πείραγμα του Μπούση για τις μεταγραφές

Δείτε τις τρεις νέες εμφανίσεις του ΟΦΗ

Σχόλιο: Το λογότυπο του ΟΦΗ και το φάουλ της διοίκησης

Έρχεται για τις υπογραφές ο Σελίμοβιτς

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λεμεσού για τον Σελίμοβιτς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.