Nέα μέτρα: Τι ισχύει με τα γυμναστήρια

20:57 | 31/10/2020

Με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις

To απόγευμα του Σαββάτου, ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που θα ισχύσουν στην χώρα από την Τρίτη (03/10) σε κίτρινες και κόκκινες περιοχές. Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας αναφέρθηκε στον αθλητισμό και στο νέο πλαίσιο, το οποίο επιτρέπει μόνο τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Super League, πρωταθλήματος μπάσκετ Basket League, και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων Europa League, Champions League.

Όσον αφορά τα γυμναστήρια, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε πως στις περιοχές επιπέδου (α'): ισχύει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους αναμονής και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως και στην ατομική άσκηση. Ενώ, ισχύει και ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα. Ενώ στις περιοχές επιπέδου β' (κόκκινες περιοχές), αναστέλλεται η λειτουργία των γυμναστηρίων.

Θυμίζουμε ότι όλοι οι νομοί της Κρήτης βρίσκονται στο επίπεδο α', έτσι ισχύουν όλα που εμφανίζονται στο κίτρινο πλαίσιo, δηλαδή υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους χώρους αναμονής και τους κοινόχρηστους χώρους ενώ ισχύει και ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

gimnastiria_0.jpg#asset:251374


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.