Νίκος Νιόπλιας: 2,5 χρόνια μετά

SMS
18:19 | 08/07/2019

Μετά από τον Ιανουάριο του 2017 ο 54χρονος τεχνικός επιστρέφει στον Όμιλο…

Αυτή κι αν ήταν ιστορική επιστροφή… Ο Νίκος Νιόπλιας είναι έτοιμος για τη νέα θητεία του στον ΟΦΗ, έστω κι αν αυτή τη φορά θα έχει ένα διαφορετικό ρόλο.

Ο προπονητής από την  Κοζάνη θα είναι ο συντονιστής ποδοσφαίρου του ηρακλειώτικου συλλόγου και θ’ αποτελεί ουσιαστικά τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Σαμαρά.

Ο Νιόπλας έχει φυσικά λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής με τη φανέλα του ΟΦΗ, ενώ ως πρώτος προπονητής έχει καθίσει για σχεδόν ένα χρόνο στον πάγκο του ιστορικού σωματείου.

Αρχικά ανέλαβε την ομάδα στις 14 Φεβρουαρίου 2016 στη Γ’ Εθνική και μ’ ένα δυνατό ντεμαράζ 12 νικών και 2 ισοπαλιών οδήγησε τον Όμιλο στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στη Football League.

Την επόμενη σεζόν ξεκίνησε κανονικά, όμως αποχώρησε στις 21 Ιανουαρίου 2017, μετά από την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Λαμία. Από τότε, μάλιστα, δεν είχε δουλέψει ξανά, μέχρι που ήρθε η πρόταση από τον ΟΦΗ.

Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, ο Νιόπλιας δεν είχε κρύψει τη διάθεση, εφόσον του ζητηθεί, να συμμετάσχει στη νέα εποχή του συλλόγου.

Μπορεί αυτό να μην έγινε πέρυσι, ωστόσο βρίσκεται πλέον μπροστά από μια μεγάλη πρόκληση και μέσα από μία νευραλγική θέση καλείται να προσφέρει με την εμπειρία του στην ομάδα της καρδιάς του.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι επιστροφές των «παλιών» και ο Κωφίδης

Επέστρεψε, ως συντονιστής, στον ΟΦΗ ο Νιόπλιας!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.