ΟΦΗ - Ολυμπιακός: Όλο το ματς... ένα 45λεπτό!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ που δέχεται γκολ στο β' ημίχρονο κόντρα στον Ολυμπιακό που σκοράρει μόνο στο β' ημίχρονο!

Και αφού ξεμπερδέψαμε με τα lockdown και τα σενάρια και από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η συνέχιση της Super League, ας ασχοληθούμε λίγο με το αγωνιστικό κομμάτι του ΟΦΗ-Ολυμπιακός που δεσπόζει από το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Όμιλος καλείται να διεκδικήσει τη δεύτερη εφετινή του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον πρωταθλητή και αήττητο Ολυμπιακό σε ένα άδειο «Γεντί Κουλέ», όπερ σημαίνει χωρίς τη δύναμη του κόσμου και ταυτόχρονα έχοντας να αντιμετωπίσει τη δική του εφετινή παθογένεια που είναι ταυτόχρονα το «όπλο» των «ερυθρολεύκων».

Διαβάστε το σχόλιο του Μανόλη Γρηγοράκη για τον ορισμό του διαιτητή Παπαδόπουλου στο ''Γεντί Κουλέ''

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» στο χειρότερο σημείο

Ο ΟΦΗ που τα περισσότερα εφετινά γκολ τα έχει δεχθεί στο δεύτερο μέρος και ειδικά στις καθυστερήσεις προκαλώντας... καρδιοπάθειες στους φιλάθλους του, υποδέχεται τον Ολυμπιακό που στο εφετινό πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο στο δεύτερο ημίχρονο!

Aς δούμε τα εφετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (έχει δύο λιγότερα από τον ΟΦΗ):

Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 3-0

Οι Πειραιώτες παίρνουν τη νίκη μετά από ένα στείρο 0-0 σκοράροντας τρεις φορές στο δεύτερο μέρος (2 γκολ ο Μασούρας, 1 ο Φορτούνης).

Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-0

Το ίδιο ακριβώς και με τον Παναιτωλικό, αλλά με ένα γκολ λιγότερο. Στο 48ο λεπτό οι Πειραιώτες άνοιξαν το σκορ και στο 86' «σφράγισαν» τη νίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-1

Η μοναδική έως τώρα γκέλα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, το 1-1 στους «Ζωδιμάδες», με τον Ελ Αραμπί να ισοφαρίζει στο δεύτερο ημίχρονο.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 4-0

Χατ-τρικ του Ελ Αραμπί μετά το 0-0 που έγραψε την ιστορία του πρώτου μέρους. Από το 51ο έως το 87ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν 4 φορές.

Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 2-0

Μία από τα ίδια και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος. Σε επτά λεπτά καθάρισαν το τρίποντο απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης (65'-72').

Και πάμε στον ΟΦΗ που παθαίνει ακριβώς το αντίθετο και από τα 12 γκολ που έχει δεχθεί σε 7 αγωνιστικές στο εφετινό πρωτάθλημα, τα 8 είναι στο δεύτερο μέρος και τα 5 λίγο πριν το φινάλε ή στις καθυστερήσεις!

Με τη Λαμία δέχθηκε γκολ στο 88' (πέναλτι του Ρόμανιτς), με τον Ατρόμητο στο 90φεύγα δέχθηκε την ισοφάριση από τον Γούτα στο 2-2, με τον ΠΑΟΚ ενώ ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος, δέχθηκε δύο γκολ στο φινάλε από τον Σβιντέρσκι και ήρθε το 3-0, με τον Παναθηναϊκό ο Καρλίτος στο 49' και ο Μακέντα στο 94' διαμόρφωσαν το 2-2, ο Μπαράλες με το ανύπαρκτο πέναλτι στην Τρίπολη σκόραρε στο 73' και την περασμένη Κυριακή ο Σάκχοφ στο 74' διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της ΑΕΚ.

Η μεγαλύτερη πρόκληση

Είναι δεδομένο ότι το ματς της Κυριακής στο «Γεντί Κουλέ» είναι δύσκολο και γίνεται ακόμα πιο δύσκολο λόγω των απουσιών του ΟΦΗ, αλλά και λόγω της αδυναμίας του να κρατήσει το υπέρ του αποτέλεσμα ή να κρατήσει στο δεύτερο μέρος ανέπαφη την εστία του.

Από τη στιγμή που απέναντί του έχει μία ομάδα που φορτσάρει στο δεύτερο 45λεπτο, ο ΟΦΗ καλείται να παλέψει πρώτα με τον εαυτό του, να διορθώσει τα λάθη του και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος και αν το καταφέρει θα βάλει δύσκολα στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Στο εφετινό πρωτάθλημα ο Όμιλος αδικεί τον εαυτό του βάσει των εμφανίσεων που έχει κάνει και με τον Ολυμπιακό έχει μία τεράστια ευκαιρία για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει ψυχολογική ώθηση και θα γεμίσει τους παίκτες με αυτοπεποίθηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τα παιχνίδια περνούν, το μηδέν στην άμυνα αγνοείται

Κυκλοφοριακό στο κέντρο του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.