Ο «αθόρυβος» Κοροβέσης

ΟΦΗ

Ο έμπειρος ακραίος μπακ αποτελεί μια σταθερή αξία για τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Κοροβέσης ανήκει πια στις... παλιοσειρές του Ομίλου και γι' αυτό εξάλλου αποτελεί εκ των αρχηγών του ηρακλειώτικου συλλόγου. Σ' αυτή την τριετία του στο "Γεντί Κουλε" ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει να επιδείξει ένα αρκετά σταθερό πρόσωπο.

Είναι ένας παίκτης, ο οποίος δουλεύει αρκετά, είναι... αθόρυβος μέσα στο γήπεδο, αλλά ξέρεις πως σχεδόν πάντα θα βγάλει εις πέρας την αποστολή του. Τα πλέι άουτ βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή και γι' αυτό τον λόγο ο Νίκος Νιόπλιας τον επανέφερε στο αρχικό σχήμα του συγκροτήματος του.

Στα πρώτα τρία ματς της σειράς ο "Κόρο" δεν ήταν στην 11άδα των "ασπρόμαυρων", ωστόσο κόντρα σε Ατρόμητο και Λάρισα συμπεριλήφθηκε και πάλι στις αρχικές επιλογές του 56χρονου τεχνικού. Απέναντι στους Περιστεριώτες ξεκίνησε κάπως... μουδιασμένα, με ορισμένες λάθος μεταβιβάσεις, αλλά όσο περνούσε η ώρα ανέβαινε.

Και στο "Αλκαζάρ" ήρθε μια... γεμάτη εμφάνιση, με την οποία έδειξε πως είναι "παρών" στις κρίσιμες στιγμές και αποτελεί πάντα μια απόλυτα αξιόπιστη λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Έκανε πολλή δουλειά στο ανασταλτικό κομμάτι, ήταν συνεπής στα καθήκοντα του, ενώ είχε και την καταπληκτική ασίστ στον ντε Γκουζμάν, ο οποίος τέλειωσε άψογα τη φάση για το 0-1 του ΟΦΗ.

Το σπουδαίο για τον Όμιλο είναι ότι ο Κοροβέσης εμπνέει εμπιστοσύνη και σιγουριά, ενώ στα μεγάλα "συν" συγκαταλέγεται το γεγονός πως έχει διάρκεια στην απόδοση του.

Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος που έχει συμπληρώσει 97 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων ως βασικός, και συνεχίζει ακάθεκτος.

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάθε φορά τα δίνουν όλα και ποτέ δεν δημιουργούν προβλήματα. Και γι' αυτό είναι απαραίτητη η παρουσία τους σε κάθε ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν κρατιέται ο Νέιρα!

Αυτοί άλλαξαν τον ΟΦΗ στο «Αλκαζάρ»!



Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.