Ο Big Mike είναι το… big boss του ΟΦΗ

Απόψεις

Ασφάλεια, δυναμική, αποφασιστικότητα και κυρίως όραμα! Ο Μπούσης έβαλε τα πράγματα στη θέση τους με ηγετικό τρόπο!

Ο ΟΦΗ βρίσκεται σε σίγουρα… χέρια και αυτό αποδείχτηκε περίτρανα στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του Μηνά Λυσάνδρου.

Ο Μιχάλης Μπούσης προκάλεσε αίσθηση με τις τοποθετήσεις του. Το «αφεντικό» του ηρακλειώτικου συλλόγου δεν έδωσε μόνο ειδήσεις, αλλά έβγαλε πιο πολύ ίσως από κάθε άλλη φορά ηγετική φυσιογνωμία.

Για να είναι, άλλωστε, αποδεδειγμένα ένας τόσο επιτυχημένος επιχειρηματίας, είναι δεδομένο ότι διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, που απαιτούνται για να έχει μία τέτοια εξέλιξη. Με δύο λόγια ο πρόεδρος των «ασπρόμαυρων» έβγαλε ασφάλεια, δυναμική, αποφασιστικότητα και κυρίως όραμα!

Με τα… ελληνοαμερικάνικα που χρησιμοποιεί, μάλιστα, συχνά-πυκνά δίνει ακόμη πιο επικό τόνο στα λεγόμενα του. Ο Big Mike δεν ανέβασε καθόλου τον τόνο της φωνής του. Ήταν ήρεμος και πράος.

Έκανε, όμως, τόσο θόρυβο με τις απόψεις του και με το... στυλ που τις παρέθετε. Επέδειξε τρομερή αυτοπεποίθηση και είναι ολοφάνερο πως είναι ένας άνθρωπος που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον εαυτό του, μα και στους συνεργάτες του.

Η ελληνική πραγματικότητα και νοοτροπία σε πολλούς τομείς απέχουν παρασάγγας από τη δική του φιλοσοφία. Στον κόσμο του Μπούση ταβάνι είναι ο ουρανός και η λογική του διέπει πλέον ολόκληρο τον οργανισμό.

Η οποιαδήποτε αστοχία ή το οποιοδήποτε λάθος δεν πρόκειται να χαλάσουν τα μεγαλεπήβολα-είναι αλήθεια-σχέδια του για τον Όμιλο.

Με τα λεγόμενα του… ακροβατούσε μαεστρικά μεταξύ αυτογνωσίας και έπαρσης. Δεν ξεπέρασε δευτερόλεπτο τα όρια, ακόμη κι όταν είπε «εσείς θα χάσετε, εγώ δε χάνω», στην περίπτωση που το νέο γήπεδο δε γίνει στην περιοχή του αεροδρομίου.

Ο Big Mike τεκμηρίωνε με πειστικό, αν μη τι άλλο, τρόπο το κάθε επιχείρημα του και η παραμικρή λέξη που χρησιμοποιούσε είχε το δικό της νόημα.

Τι κι αν δεν χειρίζεται άψογα την ελληνική γλώσσα; Ο πρόεδρος έβγαλε προσωπικότητα, χαρακτήρα και μια αύρα νικητή!

Ο Μπούσης ήρθε για να μείνει, για να προσφέρει και ο ΟΦΗ είναι φυσικά πολύ τυχερός που έχει στην κορυφή της πυραμίδας του έναν τέτοιο ηγέτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκαλυπτικός Μπούσης για νέο γήπεδο: «Ήρθα να αφήσω κάτι στον ΟΦΗ»

Αυτός είναι ο ρόλος του Μηνά Λυσάνδρου στον ΟΦΗ

Ο Μπούσης, η επόμενη νέα μέρα και η μεταγραφή αεροδρομίου!

Το «χτύπα ξύλο» του Σαμαρά

Η ατάκα του Μπούση για τις μεταγραφές και η αντίδραση Σαμαρά

Ορίστηκε η «πρώτη» του ΟΦΗ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.