Ο εξτρέμ, ο Σαρδινέρο και η «καυτή» εβδομάδα

ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία τα μεταγραφικά του ΟΦΗ εν αναμονή των εξελίξεων στις ανοιχτές υποθέσεις

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης, έχει στην άκρη του μυαλού του το ματς με τον Άρη όποτε δεήσουν να ψηφίσουν την προκήρυξη και να αρχίσει επιτέλους το πρωτάθλημα και ταυτόχρονα επικεντρώνεται στα μεταγραφικά για τις τελευταίες «πινελιές».

Όπως είναι γνωστό, ο ΟΦΗ θα ανακοινώσει σύντομα τον εξτρέμ, που θα καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Στάρτζεον. Ο παίκτης έχει βρεθεί και μάλιστα πρόκειται για καλή περίπτωση που θα αποτελέσει μία σημαντική προσθήκη. Όλα φαίνεται ότι βαίνουν καλώς και τα επόμενα 24ωρα, δεν αποκλείεται ακόμα και τη Δευτέρα, να ανακοινωθεί. Στον Όμιλο υπάρχει, γενικότερα, αισιοδοξία ότι πολύ σύντομα θα τελειώσει το θέμα και θα επισημοποιηθεί η νέα μεταγραφή που έρχεται να ενισχύσει τα «φτερά» της επίθεσης της κρητικής ομάδας.

Το ερώτημα, όμως, που γεννάται αφορά τις επόμενες κινήσεις του Ομίλου. Θα πάει για την απόκτηση επιθετικού; Τι θα γίνει με την περίπτωση του Σαρδινέρο; Όπως έχει γράψει το Capitano.gr, υπάρχει ενδιαφέρον από Αυστραλία μεριά για τον Αντριάν Σαρδινέρο και οι επικεφαλής του συλλόγου περιμένουν την οριστική πρόταση για να πάρουν την απόφασή τους. Σε αυτή την περίπτωση, δηλαδή στην πώληση του παίκτη, ο ΟΦΗ θα κινηθεί για την απόκτηση ποδοσφαιριστή, πιθανότατα επιθετικού, αφού η ενδεχόμενη φυγή του Σαρδινέρο δημιουργεί κενό κυρίως στην επίθεση, αφού εκεί, πέρυσι, βοήθησε ο Ισπανός.

Για την επίθεση έχουμε αναφερθεί στην περίπτωση του Ντουρμισάι και τις δυσκολίες της. Ο ΟΦΗ συνεχίζει και έχει στο κάδρο τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, αλλά μόνο αν αποχωρήσει από τους Πειραιώτες με κανονική μεταγραφή. Οι άνθρωποι του Ομίλου παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση και περιμένουν τις εξελίξεις.

Ένα σημαντικό κομμάτι, τέλος, είναι και αυτό των αποχωρήσεων. Πλην της περίπτωσης Φερέιρα που οδεύει προς Κηφισιά, δεν φαίνεται προς το παρόν κάποια άλλη εξέλιξη (τουλάχιστον δεν έχει βγει κάτι προς τα έξω από την ΠΑΕ). Σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον και αυτό το θέμα που απασχολεί τον ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τι ισχύει με Ντουρμισάι και Λάμπρου για ΟΦΗ

Εξελίξεις με Σαρδινέρο

Oδεύει προς Κηφισιά ο Φερέιρα!

Σχόλιο: Ο φορτσάτος Νέιρα και ο επιθετικός φαν Ντάινεν

VIDEO: Το one man show του Καστάνιος και το δεύτερο σερί του φαν Ντάινεν

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.