Οι δύο μεταγραφές του Εργοτέλη και η περίπτωση Μπρους

Απόψεις

Μετά το πρώτο δείγμα του Εργοτέλη, είναι ξεκάθαρο ότι οι ομάδα χρειάζεται δύο 11αδατους ποδοσφαιριστές - τι συμβαίνει με τον Άλμπερτ Μπρους

Γράφαμε για μια ''τρύπα στο νερό'' που έκανε χθες στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης απέναντι στον Λεβαδειακό, και σχηματικά αυτό έκανε. Ήταν από τις χειρότερες εντός έδρας εμφανίσεις των ''κιτρινόμαυρων'' τα τελευταία δύο χρόνια, κυρίως στο β' ημίχρονο ήταν απογοητευτικός. Ένα παιχνίδι που εμφάνισε διάπλατα τις αδυναμίες του Εργοτέλη.

Δικαίως ο Γιάννης Ταουσιάνης θεωρεί ότι κάτι παραπάνω έπρεπε να έχει πάρει ο Εργοτέλης κάτι παραπάνω από τα δύο πρώτα παιχνίδια, όμως είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα χρειάζεται μεταγραφικές ''ενέσεις''. Οι προσωπικότητες λείπουν σε επίθεση και μεσαία γραμμή, κυρίως, κάτι που φαίνεται στα διαστήματα που η ομάδα ''κολλάει''.

Έτσι, αυτό το πολύ ιδιαίτερο πρωτάθλημα που ξεκίνησε τον... Ιανουάριο, ο Εργοτέλης θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί, χωρίς ο στόχος να είναι ακόμα ξεκάθαρος. Άλλωστε, εδώ που τα λέμε, με τις συνθήκες που ξεκίνησε η Λίγκα, τι στόχο να βάλεις;

Τα πρώτα δύο ενενηντάλεπτα έδειξαν ο Εργοτέλης χρειάζεται περισσότερη εμπειρία στα χαφ, κάτι αντίστοιχο του λείπει στην επίθεση ενώ δεν έχουν δείξει καλά δείγματα γραφής και οι ξένοι που ήρθαν το καλοκαίρι.

Όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, μεταγραφικά ο Εργοτέλης ψάχνεται να βρει ποιοτικές λύσεις, χωρίς πανικό. Αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι κρίσιμη στο κομμάτι αυτό. Άμεσα, πρέπει να γίνουν δύο κινήσεις παικτών που μπορούν να βελτιώσουν το ρόστερ, στην μεσαία γραμμή και στην επίθεση. Ίσως υπάρξει κάτι και στον χώρο της άμυνας.

Για το τέλος: Κρατήστε το όνομα του Άλμπερτ Μπρους. Ο Γκανέζος πουλήθηκε το καλοκαίρι στην Παναχαϊκή όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν τον ήθελε στην φιλόδοξη ομάδα της Πάτρας, είναι θέμα ωρών να λύσει το συμβόλαιο του, με τον ίδιο να επιθυμεί να... επαναπατριστεί. Και στον Εργοτέλη τον εκτιμούν, παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει γίνει επαφή, αυτή πιθανότατα θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ουραγός ο Εργοτέλης: Το πανόραμα της αγωνιστικής

Ταουσιάνης: «Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, τουλάχιστον μην χάνεις»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.