Ο Φάμπιο μπορεί να κάνει τη διαφορά

Απόψεις

Ο Πορτογάλος έχει τη δυνατότητα να... κουβαλήσει τον ΟΦΗ μεσοεπιθετικά κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (03/04).

Ο Όμιλος μπήκε ξανά σε εβδομάδα πρωταθλήματος και έχει πλέον μπροστά το το κομβικό ματς απέναντι στους Ηπειρώτες, το οποίο είναι και το πρώτο εντός έδρας στα πλέι άουτ.

Οι συνθήκες είναι και πάλι... ειδικές για συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια, αφού τα προβλήματα είναι, όπως συνήθως, πολλά και σημαντικά.

Ο Καστάνιος δύσκολα θα δώσει το "παρών" στο παιχνίδι, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή των Νέιρα και ντε Γκουζμάν. Οι δύο τελευταίοι, εξάλλου, ακόμη κι αν προλάβουν, δε θα βρίσκονται και στην ιδανικότερη φυσική κατάσταση, αφού έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις.

Όπως εύκολα μπορεί να κατανοήσει κάποιος το θέμα αυτή τη φορά έγκειται στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, μιας και οι επιλογές έχουν μειωθεί αισθητά.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος, έτσι, ψάχνει για... πρωταγωνιστή, προκειμένου να πάρει το "τρίποντο" και να επιστρέψει στις νίκες, έπειτα από 12 αγωνιστικές πρωταθλήματος και συνολικά 14 ματς.

Ο ΟΦΗ χρειάζεται... οξυγόνο, ώστε να δει από καλύτερη οπτική τη συνέχεια και ν' αυξήσει τις πιθανότητες της απευθείας παραμονής στην κατηγορία.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, άπαντες καλούνται να βγουν μπροστά, να δώσουν ό,τι έχουν στο χορτάρι για να φτάσει ο Όμιλος στην επιτυχία.

Οι λύσεις στη μπροστινή γραμμή είναι περιορισμένες πια και σύμφωνα με τα όσα έχουν παρουσιάσει οι "ασπρόμαυροι" μέχρι τώρα, ο Φάμπιο Στάρτζεον μοιάζει ως ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της ομάδας του Νιόπλια.

Είναι εκείνος που έχει την προσωπική ενέργεια, μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, ενώ στις συνεργασίες είναι καλός.

Έχει τη δυνατότητα, επίσης, να τελειώσει σωστά μια φάση και γενικότερα είναι ένα από τα ποιοτικότερα "όπλα" του ΟΦΗ.

Μέσα στη σεζόν πέρασε ένα διάστημα αφλογιστίας, έβγαλε σημάδια κούρασης, όμως ο 27χρονος από την Αλμάντα είναι ένας παίκτης, ο οποίος είναι διεμβολιστής, διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και σε καμία περίπτωση δε θα αμελήσει τα ανασταλτικά του καθήκοντα ως εξτρέμ.

Είναι, ελλείψει Νέιρα και Ναμπί, ο πιο απρόβλεπτος ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και πρέπει να δώσει το κάτι παραπάνω τώρα που τα περιθώρια έχουν στενέψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διαμαντής στο Capitano: Οι «τελικοί» του ΟΦΗ, η Εθνική και το όνειρο

Έτοιμος ο Βούρος

Την Τρίτη τα αποτελέσματα για Καστάνιος

Και τώρα τι κάνουμε;

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.