O (Star)τζεον του ΟΦΗ

SMS

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπαίνει από νωρίς στη λίστα των «πρωταγωνιστών» του Ομίλου.

Είναι γεγονός πως λόγω θέσεως, αλλά και εθνικότητας, μπορεί να θεωρηθεί ο αντικαταστάτης του Λισάνδρο Σεμέντο στον ΟΦΗ.

Και ο Φάμπιο Στάρτζεον όχι μόνο ανταποκρίνεται, αλλά δείχνει πως μπορεί να κάνει τους φίλους των «ασπρόμαυρων» να ξεχάσουν γρήγορα τον διεθνή με το Πράσινο Ακρωτήρι.

To τεχνικό επιτελείο του ηρακλειώτικου συλλόγου πήγαινε έτσι κι αλλιώς σε μια σίγουρη λύση για τα «φτερά» της επίθεσης με την απόκτηση του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Στην πατρίδα του είχε να επιδείξει εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ στη Super League 1 «συστήθηκε» την περασμένη περίοδο, με τη θητεία του στην Ξάνθη.

Ο Στάρτζεον, πάντως, την τρέχουσα περίοδο είναι ακόμη καλύτερος και έχει γίνει από νωρίς ένας «κομβικός» παίκτης για το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου.

Είναι ιδιαίτερα ικανός με την μπάλα στα πόδια, έχει την προσωπική ενέργεια και με την ποιότητα του μπορεί σίγουρα να προβληματίσει οποιαδήποτε άμυνα.

Ο Πορτογάλος εγκλιματίστηκε άμεσα στο νέο του περιβάλλον και δείχνει ένα θετικό «πρόσωπο» μέχρι τώρα.

Όταν αγωνίζεται είναι σταθερά ανάμεσα στους διακριθέντες του ΟΦΗ και εξελίσσεται σε μία εξαιρετική προσθήκη για τον Όμιλο.

Το πλέον ευχάριστο, μάλιστα, είναι πως έχει το γκολ στο… αίμα του, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό, αφού οι ομάδες «ζητούν» γκολ από τα εξτρέμ τους.

Έχει, ήδη, σημειώσει 3 τέρματα στο πρωτάθλημα και γενικότερα είναι πάντα μέσα στη φάση.

Δεν είναι, βέβαια, ψέμα ότι ο ΟΦΗ λειτουργεί σε πρότυπα που θα ζήλευαν αρκετοί σύλλογοι εντός συνόρων και δίνει τη δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές του να εξελιχθούν.

Τα παραδείγματα, αν μη τι άλλο, είναι πάρα πολλά και ο Στάρτζεον αναμένεται ν’ αποτελέσει ακόμη ένα και μέσα από τη βοήθεια που θα προσφέρει στους «ασπρόμαυρους», θ’ ανεβάσει και ο ίδιος τις… μετοχές του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ουές, ο επόμενος Φιγκεϊρέντο

Ντε Γκουζμάν: Ο ΟΦΗ θέλει τον... Ολλανδό του

Σαρδινέρο, σκόρερ υπεράνω πάσης υποψίας...

Μανόλης Γρηγοράκης: Να ανάψουν τη φωτιά, να μεγαλώσει!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.