Ο Φελίπε «δείχνει» τον επόμενο επιθετικό του ΟΦΗ

Απόψεις

Το πρώτο δείγμα γραφής του Βραζιλιάνου φορ και η ανάγκη για σοβαρή ενίσχυση στην επιθετική γραμμή το ερχόμενο καλοκαίρι

Συνολικά, ούτε ένα ημίχρονο δεν έχουμε παρακολουθήσει τον Λουίζ Φελίπε με την φανέλα του ΟΦΗ, όμως μοιάζουν αρκετά για να καταλάβεις τι σόι παίκτης είναι. Προφανώς, όχι για βαθμό ικανότητας του, αλλά κυρίως για το τι πράγματα μπορεί να κάνει στο χορτάρι και που μπορεί να κινηθεί. Άλλωστε, θυμάστε ότι το γράψαμε από την αρχή, ότι ο Βραζιλιάνος έχει ξεκάθαρα χαρακτηριστικά, τα οποία περιγράφονται σε τέσσερις λέξεις: Σέντερ φορ μιας επαφής.

Έπαιξε 1' λεπτό στη Λαμία και 31' στο ''Γεντί Κουλέ''. Τις περισσότερες φορές, παίκτες με τόσα λίγα λεπτά συμμετοχής δεν μπορούν να κριθούν, όμως εκείνος κατάφερε και μπήκε στη συζήτηση. Το κατάφερε γιατί η παρουσία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό ήταν πληθωρική ενώ πέτυχε και το παρακάτω υπέροχο τέρμα.


Στο 85' κινήθηκε μέσα στην περιοχή, εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την σέντρα του Ουές και με κεφαλιά που θύμισε κάτι από Γκόμεζ και Μαχλά, έκανε το 2-2 και έδωσε άλλο μομέντουμ στο ματς.

Μάλιστα, η κίνηση στο γκολ του αλλά και η συμπεριφορά στο ματς ήρθαν να επιβεβαιώσουν δύο πράγματα: Το πρώτο ότι ο ΟΦΗ δεν είχε μέχρι τώρα παίκτη να σκοράρει με αυτό τον τρόπο και τα λάθη της διοίκησης στη θέση ''9'' εδώ και δύο μεταγραφικές περιόδους, από την στιγμή που έφυγε ο Φιγκεϊρέντο.

Έναν επιθετικό σαν τον Λουίζ

Και όλα αυτά με τον Βραζιλιάνο φορ να μην είναι ακόμα στην καλύτερη του φυσική κατάσταση, γι αυτό άλλωστε δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί περισσότερο από 60 λεπτά. Μέχρι να φτάσει στα επιθυμητά, θα έρχεται από τον πάγκο.

Ένας σέντερ φορ που βρέθηκε στον ΟΦΗ δανεικός από την Σπόρτινγκ, με λίγα χρήματα για το βιογραφικό του και εκτός απροόπτου η κρητική ομάδα δεν θα μπορέσει να τον κρατήσει στην Κρήτη, ότι και να γίνει το επόμενο δίμηνο. Θυμίζω ότι ΔΕΝ υπάρχει οψιόν ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, με αφορμή την παρουσία του Βραζιλιάνου ακόμα και στις προπονήσεις στο ΒΑΚ, οι επικεφαλής έχουν τον ιδανικό μπούσουλα για το τι πρέπει να φέρουν το καλοκαίρι στο ''Γεντί Κουλέ''. Έναν παίκτη ''προσομείωση'' του Λουίζ, ο οποίος από τα πρώτα του λεπτά ''έδειξε'' τι χρειαζόταν και τι χρειάζεται ο ΟΦΗ για την επιθετική του γραμμή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Λουίζ Φελίπε: Τι xρήματα δίνει ο ΟΦΗ και τι παίκτη παίρνει

Γι' αυτό πήρε τον Λουίς Φελίπε

O βοηθός του Νιόπλια πρότεινε τον Φελίπε στον ΟΦΗ

Οριστική συμφωνία με Λουίς Φελίπε - Έρχεται Ηράκλειο!

Στο Ηράκλειο ο Λουίζ Φελίπε (PHOTOS)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.