Ο Γιακουμάκης θύμισε Μαχλά

SMS

Ο Γιακουμάκης και το επίτευγμά του, ο Μαχλάς και ο Μπουχαλάκης

Η Ελλάδα νίκησε σε φιλικό την Κύπρο και ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης.

Και αυτό γιατί συνδύασε την πρώτη του εμφάνιση στη «γαλανόλευκη» με γκολ και είχε ουσιαστική συμβολή στην επικράτηση με 2-1.

Ο επιθετικός της Φενλο, μάλιστα, θύμισε -τρόπον τινά- Νίκο Μαχλά. Και αυτό γιατί ο παλαίμαχος «κανονιέρης» του ΟΦΗ στο ντεμπούτο του με την Ανδρών είχε σκοράρει και αυτός. Ήταν, επίσης, σ’ ένα φιλικό, στις 10/03/1993, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ηττηθεί με 2-1 από την Αυστρία. Σε ηλικία 19 ετών, 8 μηνών και 22 ημερών.

Τα… ωραία, πάντως, της ιστορίας μας συνεχίζονται, καθώς με την είσοδο στην επανάληψη του Ανδρέα Μπουχαλάκη, συνέβη κάτι που είχε να γίνει εδώ και τρία χρόνια.

Να βρεθούν, δηλαδή, στην ίδια ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και να παίξουν μαζί δύο παίκτες με καταγωγή από το Ηράκλειο.

Τελευταίο φορά που υπήρξε ανάλογη κατάσταση, ήταν στις 18 Νοεμβρίου 2018, όταν η Ελλάδα ολοκλήρωσε με ήττα (0-1) από την Εσθονία τις υποχρεώσεις της στο Nations League.

ellas_apogoiteysi_0.jpg#asset:254905


Στο βασικό σχήμα τότε του Άγγελου Αναστασιάδη είχαν βρεθεί ο μέσος του Ολυμπιακού, αλλά και ο Νίκος Καρέλης, στο τελευταίο του μέχρι σήμερα παιχνίδι με το εθνόσημο στο στήθος.

Ο Μπουχαλάκης είχε χρησιμοποιηθεί 71 λεπτά και ο επιθετικός της Ντε Χααγκ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Γιακουμάκης βγήκε από το δικό του lockdown

Τι είπε ο Φαν Σιπ για την παρουσία Γιακουμάκη

Γιώργος Γιακουμάκης, ο σκόρερ!


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.