​Ο Γιαννούλης κρίνει την τριάδα στην άμυνα

08:00 | 18/12/2020

Εν αναμονή της αποστολής για τον Άρη και των δύο ερωτηματικών

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 15:00 στο Παγκρήτιο, ο Γιώργος Σίμος θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά στην περίπτωση του Κώστα Γιαννούλη. Ο έμπειρος αμυντικός δεν κατάφερε να προπονηθεί κανονικά ούτε την Πέμπτη και θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να είναι στα πλάνα του προπονητή του ΟΦΗ.

Αυτό επί της ουσίας σημαίνει ότι θα αλλάξει η τριάδα στην άμυνα. Με δεδομένο ότι ο Σίμος θα πάει με το ίδιο σύστημα που πήγε στο «Αλκαζάρ» το προηγούμενο Σάββατο, αν ο Γιαννούλης δεν καταφέρει να είναι διαθέσιμος, τότε αναμένεται να επιστρέψει τόσο στην αποστολή όσο και στην ενδεκάδα ο Σελίμοβιτς.

Κατά τα λοιπά, η ενδεκάδα δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Νέιρα εξέτισε την ποινή και επιστρέφει, άρα θα μείνει ο Μπαλογιάννης στον πάγκο.

Τέλος, σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση με τον Ουές, εκεί όπου πραγματικά θα υπάρξει πρόβλημα αν απουσιάσει, αφού ουσιαστικά μπακ-απ δεν υπάρχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Γιώργος Σίμος έκανε λόγο για «έξτρα κίνητρο» απέναντι στον Άρη

Αγωνία για Γιαννούλη

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.