Ο Γιώργος Σίμος έκανε λόγο για «έξτρα κίνητρο» απέναντι στον Άρη

17:52 | 17/12/2020

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Άρη και για τους λόγους που θέλει η ομάδα μας να “κλείσει” νικηφόρα τη χρονιά που διανύουμε!

Διαβάστε ένα απόσπασμα των δηλώσεων του:

''Είναι ο τελευταίος αγώνα για το 2020, μια χρονιά που είχε ωραίες και δύσκολες στιγμές για την ομάδα μας. Η αλήθεια είναι ότι ο κορωνοϊος έχει επισκιάσει τα πάντα και γι αυτό να φύγει γρήγορα από κοντά μας. Αλλά εμείς θέλουμε στον τελευταίο αγώνα της χρονιά να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, την ομάδας μας, η χρονιά είχε μια βελτίωση, μια ανάπτυξη και το Σάββατο έχουμε μια καλή ευκαιρία να δημιουργήσουμε τις συνθήκες να κάνουμε μια νίκη για να κλείσουμε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Για τον Άρη: Βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, πολύ ποιοτική έχει κάνει μόλις μια ήττα. Για μας είναι μια έξτρα πρόκληση, θα κοιτάξουεμ την δική μας ομάδα όπως κάνουμε πάντα, έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας και από το 1 λεπτό μέχρι το 95' ξέρω ότι παίκτες μας θα δώσουν το 110 των δυνατοτήτων μας για να πάρουμε τη νίκη.''

Δείτε όλα όσα είπε στο OFI TV:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Βασίλης Λαμπρινός για τον ΟΦΗ και το Σκαφιδαρά

Η άμυνα δίνει τη νίκη στον ΟΦΗ

Ξανά ο Διαμαντόπουλος σε ματς του ΟΦΗ με τον Άρη

Χουάν… κι αλίμονο σου Άρη

Με τη μπάλα του και την ψυχή του

Αγωνία για Γιαννούλη!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.