Ο Γρίβας αναζητά την «εκτόξευση» του

ΟΦΗ

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ κερδίζει με το σπαθί του χρόνο και κυνηγάει αυτό το κάτι που θα τον «απογειώσει».

Είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του Ομίλου. Σε ηλικία, αλλά και από τους πρωτοεμφανιζόμενους την τρέχουσα περίοδο με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Ο Φροίξος Γρίβας ήρθε το καλοκαίρι στον ηρακλειώτικο σύλλογο με στόχο να εξελιχθεί σε μία σημαντική μονάδα για το παρόν, αλλά και για το μέλλον της ομάδας του Γιώργου Σίμου.

Εκ προοιμίου γνώριζε και ο ίδιος πως θα ήταν φυσικά δύσκολο να πάρει φανέλα βασικού, ωστόσο σε γενικές γραμμές ανταποκρίνεται θετικά όταν του δίνεται η ευκαιρία.

Αφήνει καλές εντυπώσεις και είναι γεγονός πως όσο παίζει, βελτιώνεται. Πρόκειται, εξάλλου, για ένα ποδοσφαιριστή, που διαθέτει «ευελιξία», καθώς αγωνίζεται τόσο στα «φτερά» της επίθεσης, όσο και στην κορυφή.

Ήταν, μάλιστα, η αιχμή του… δόρατος στο Περιστέρι και η παρουσία του ήταν ικανοποιητική. Δικαίωσε τον προπονητή του, που τον επέλεξε σ’ αυτή τη θέση.

Με το πείσμα του και τη μαχητικότητα του κράτησε σε εγρήγορση την άμυνα του Ατρόμητου. Έδωσε τις «μάχες» του, προβλημάτισε αρκετά τα στόπερ των «κυανόλευκων» και αν ήταν λιγάκι πιο τυχερός, θα σκόραρε κιόλας.

Έβαλε, βέβαια, γκολ με υπέροχο τελείωμα, ωστόσο ακυρώθηκε ως οφ σάιντ. Ο Γρίβας είναι αρκετά καλός στο κομμάτι της τακτικής, δουλεύει αρκετά και σίγουρα εξελίσσεται.

Το μόνο που του λείπει είναι ένα τέρμα, το οποίο θα τον βοηθήσει σημαντικά στο κομμάτι της ψυχολογίας.

Βρίσκεται μέσα στις φάσεις, το «παλεύει», όμως δεν έχει έρθει ακόμη. Με την ίδια νοοτροπία, πάντως, και με την ίδια προσπάθεια, είναι θέμα χρόνου να… συνδεθεί με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το σημαντικό, βέβαια, είναι ότι έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του ΟΦΗ, δείχνει διάθεση και θέληση και στο χορτάρι δίνει τον καλύτερο του εαυτό.

Το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ ήθελε την απόκτηση του και τα πρώτα δείγματα φανερώνουν ότι σωστά τον επέλεξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Η κριτική στον Σίμο και η αλητεία της διαιτησίας»

Ο Κλάτενμπεργκ είχε να πει μόνο για το γκολ του Γρίβα

Τα μαύρα κοράκια και η... αφωνία του ΟΦΗ

Έρχονται εξελίξεις στα μεταγραφικά


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.