Ο «hot» Μάνος και το μέλλον του

SMS
07:55 | 24/06/2019

Ο 25χρονος φορ αποτελεί πλέον ένα «καυτό» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι και τα δεδομένα για το μέλλον του είναι πολλά.

Ο Δημήτρης Μάνος έγινε ξάφνου το «hot» όνομα στο μεταγραφικό παζάρι. Λογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι μιλάμε για έναν πολύ καλό φορ που δεν μειώνει σε καμία περίπτωση την αξία του το γεγονός ότι δεν κατάφερε να πιάσει στον Ολυμπιακό. Εξάλλου, όταν αποχώρησε από τον ΟΦΗ για τον Πειραιά γνώριζε εξ αρχής ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και οι απαιτήσεις θα ανέβουν.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Μάνος είναι προς παραχώρηση, αλλά ουδείς γνωρίζει -τουλάχιστον ακόμα- αν ο Ολυμπιακός τον πουλά ή τον δίνει δανεικό. Πολλά έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί για ομάδες που ενδιαφέρονται, όπως η Λαμία, ο Πανιώνιος, αλλά και κάποιες από το εξωτερικό, ενώ δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν απασχολήσει σοβαρά και τον ΟΦΗ. O ίδιος πάντως αναμένεται να ξεκουραστεί το επόμενο δεκαήμερο με τις εξελίξεις να μην έρχονται άμεσα.

Θυμίζουμε ότι ο Όμιλος ασχολήθηκε με την περίπτωσή του προτού καταλήξει στον Γιακουμάκη. Τότε οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Ο ΟΦΗ ήθελε να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν, όπως έγινε με τον «Γιακούμ». Τώρα τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν εφόσον ο Ολυμπιακός αποφασίσει να τον παραχωρήσει με κάποιο αντίτιμο.

Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να μην ακολουθήσει τη λύση του δανεισμού, αλλά να τον αφήσει με οικονομικό αντάλλαγμα. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν κρύβει τη στενοχώρια του για την τροπή που πήρε το θέμα και για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς να τον πάρει στην προετοιμασία στην Πολωνία, ωστόσο περιμένει τις εξελίξεις για να δει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτό που θέλει είναι να πάει σε μία ομάδα που θα τον εμπιστεύονται και θα αγωνίζονται έτσι ώστε να επιστρέψει στον παλιό καλό εαυτό του.

Ας μην κρυβόμαστε. Για τον ΟΦΗ φαντάζει ιδανική λύση για την επίθεση, με δεδομένο ότι η κρητική ομάδα θα κινηθεί για την ενίσχυσή της σε αυτή τη θέση. Μόνο που στον ΟΦΗ δεν θέλουν δανεικούς, αλλά παίκτες που θα είναι δικοί τους και θα χτίσουν πάνω τους την ομάδα των επόμενων ετών.

Εφόσον, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μπει στη συζήτηση για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή είτε με πώληση είτε με μορφή δανεισμού, αλλά με οψιόν, ο ΟΦΗ θα μπει στο «παιχνίδι». Οι επικεφαλής της ΠΑΕ ξέρουν καλά όχι μόνο τις δυνατότητες του Μάνου, αλλά και το ότι κάνει «γκελ» στον κόσμο, ο οποίος τον αγάπησε όταν φόρεσε την φανέλα της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή η μεταγραφή θα «τραβήξει» περισσότερο στον ΟΦΗ

Εκτός λίστας ο Μάνος, στην αποστολή ο Κάιπερς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.