Ο ιστορικός τελικός του Καρέλη, χωρίς αυτόν!

SMS
08:18 | 30/07/2020

Στον τελικό του Γουέμπλει για μια θέση ανόδου στην Πρέμιερ Λιγκ, θα βρεθεί η Μπρέντφορντ η οποία προκρίθηκε σε διπλούς αγώνες απέναντι στην Σουόνσι

Αργά το βράδυ της Τετάρτης, η Μπρέντφορντ επιβλήθηκε με 3-1 της Σουόνσι ανατρέποντας την ήττα της με 1-0 στον πρώτο αγώνα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της για τον τελικό των πλέι οφ όπου θα διεκδικήσει την άνοδό της στην Premier League στο ''Γουέμπλει''.

Μια σημαντική στιγμή για τον σύλλογο όπου βρίσκεται ο Νίκος Καρέλης, ο οποίος όμως δεν μπορεί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του, από την αρχή της σεζόν. Θυμίζουμε ότι υπέστη ρήξη χιαστού στα τέλη Οκτωβρίου σε αγώνα με τους ''κόκκινους'', πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες. Έτσι, ο κρητικός επιθετικός βρίσκεται κοντά στο να γιορτάσει μια ιστορική άνοδο σε ένα γήπεδο - σημείο αναφοράς του Αγγλικού ποδοσφαίρου - χωρίς όμως να έχει την δυνατότητα αγωνιστεί.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει η Μπρέντφορντ μία εκ των Κάρντιφ ή Φούλαμ, με τις δύο ομάδες να παίζουν σήμερα (30/7) στο "Κρέιβεν Κότατζ" στη ρεβάνς του 2-0 υπέρ της Φούλαμ στην Ουαλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Καρέλης για κορωνοϊό και Μπρέντφορντ

Φόρεσε ξανά τα κιτρινόμαυρα του Εργοτέλη ο Καρέλης

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.