Ο «κομμένος» και το ερωτηματικό

ΟΦΗ

Ο Γιάννου τέθηκε εκτός πλάνων του ΟΦΗ, ενώ σύντομα ξεκαθαρίζει για τον Φερέιρα.

Ο Όμιλος ανακοίνωσε την αποστολή του για την Ολλανδία και ο Νίκος Νιόπλιας δεν συμπεριέλαβε στην 24άδα τον διεθνή επιθετικό και τον Βραζιλιάνο εξτρέμ.

Το Capitano.gr ανέλυσε τα δεδομένα όσον αφορά στον Γιάννου, ενώ αναφέρθηκε εδώ και μέρες στην… περιπέτεια του Φερέιρα, που τον κρατάει ακόμη εκτός ομάδας.

Ο «Αυστραλός» είναι πλέον ξεκάθαρο πως δεν υπολογίζεται για τη νέα χρονιά, αφού οι επικεφαλής δεν του έδωσαν τελικά μια δεύτερη ευκαιρία. Επέλεξαν Καστάνιος, ενώ ο ερχομός του Φαν Ντάινεν αποτέλεσε ουσιαστικά τον οριστικό αποκλεισμό του από τα αγωνιστικά πλάνα της ερχόμενης σεζόν.

Ο έμπειρος στράικερ, άλλωστε, είχε ενημερωθεί πως δε θα έβρισκε χρόνο και χώρο στο ρόστερ, όποτε η εξέλιξη-όσο σκληρή κι αν μοιάζει-ήταν μάλλον αναμενόμενη.

Από την άλλη, ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του λατινοαμερικανού. Ο Φερέιρα παραμένει στην πατρίδα του με άδεια και το επόμενο διάστημα αναμένεται να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

Για τον 23χρονο παίκτη έχουν ακουστεί πολλά, μιας και υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί δανεικός, ωστόσο η νέα πολύμηνη αποχή του Τσιλιανίδη ενδεχομένως ν’ άλλαζε τα δεδομένα.

Η καθυστερημένη άφιξη του από τις διακοπές, πάντως, ίσως του στερήσει την παρουσία του, έστω και στο δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Δε θ’ αποτελέσει, δηλαδή, έκπληξη αν του ζητηθεί να ψάξει ομάδα για ν’ αγωνιστεί δανεικός, ώστε να καταφέρει επιτέλους να βρει ρυθμό.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.