Ο κόσμος «μίλησε», ώρα να «μιλήσουν» οι παίκτες και ο Σίμος

20:36 | 24/02/2021

Η παρουσία των οργανωμένων στην προπόνηση του ΟΦΗ, τι προηγήθηκε αυτής και η ατάκα σε Σίμο και παίκτες

Η παρουσία των οργανωμένων οπαδών στην προπόνηση του ΟΦΗ την Τετάρτη στο Παγκρήτιο ήταν ακόμα μία κίνηση από πλευράς κόσμου για να διαφοροποιήσει την κατάσταση, η οποία αν μη τι άλλο είναι... κατηφορική.

Όπως είναι γνωστό, περισσότεροι από 100 οπαδοί του Ομίλου βρέθηκαν στο Παγκρήτιο και είχαν τετ α τετ με παίκτες και τεχνική ηγεσία, δηλαδή τον Γιώργο Σίμο, ζητώντας επιτακτικά να σταματήσει η αγωνιστική και βαθμολογική κατρακύλα της ομάδας.

Η ατάκα «Σοβαρευτείτε!» που ακούστηκε από τους οργανωμένους, μία από τις πολλές ατάκες για να ακριβολογούμε, δείχνει τη διάθεσή τους και το νόημα της επίσκεψής τους. «Βάλτε πάνω απ' όλα την ομάδα και σώστε τη», ήταν επίσης μία από τις ατάκες που φρόντισαν να περάσουν προς τους παίκτες και τον Σίμο το ξεκάθαρο μήνυμα των οργανωμένων.

Μάλιστα, οι «Snakes» έκαναν σχετικό ποστάρισμα στα social media για την παρουσία τους στην προπόνηση:

snakesmes.jpg#asset:283751



Από πλευράς ΟΦΗ, σύμφωνα με τη θέση της ΠΑΕ, οι οργανωμένοι βρέθηκαν στο Παγκρήτιο αφού πρώτα ενημέρωσαν την ομάδα. Συγκεκριμένα εκπρόσωποι των οργανωμένων φέρεται να ζήτησαν να βρεθούν στην προπόνηση κάτι που έγινε άμεσα αποδεκτό. Στην προπόνηση ήταν και οι Γιώργος Σαμαράς και Ηλίας Πουρσανίδης, η οποίοι όμως δεν συμμετείχαν στην κουβέντα αφού οι οπαδοί ζήτησαν να μιλήσουν μόνο με τους ποδοσφαιριστές και τον Γιώργο Σίμο. Μετά από περίπου μισή ώρα κι αφού τους μίλησαν σε έντονο ύφος, χωρίς όμως να ξεφύγει η κατάσταση, αποχώρησαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το θρίλερ των πλέι άουτ: Ο μεγάλος κίνδυνος για τον ΟΦΗ

«Άγνωστη» η ανατροπή σκορ για τον ΟΦΗ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.