Ο... μακιγιέρ Μίγκλης και το ματς Κυπέλλου

SMS
14:00 | 29/11/2021

Ο φυσικοθεραπευτής του ΟΦΗ Μάρκος Μίγκλης ήταν εκείνος που ανέλαβε το... μακιγιάζ των ποδοσφαιριστών - το βίντεο της ΠΑΕ

Οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αγωνίστηκαν απέναντι στον Ιωνικό έχοντας μια μαύρη γραμμή κάτω από το ένα μάτι, η οποία συμβολίζει τα σημάδια που αφήνει η βία στο σώμα, υπογραμμίζοντας έτσι την αντίθεση της ομάδας ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Μάλιστα, ρόλο... μακιγιέρ έπαιξε ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Μάρκος Μίγκλης ο οποίος ''έβαψε'' τα πρόσωπα των παικτών, σε μια ακόμα αξιέπαινη ενέργεια της ΠΑΕ που βρήκε συμμάχους τους ποδοσφαιριστές, που όπως θα δείτε στο κεντρικό βίντεο.

Το μυαλό στο Κύπελλο και τον Άρη

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΟΦΗ:

Ο ΟΦΗ αφήνει πίσω του τον αγώνα με τον Ιωνικό (28/11) και στρέφει πλέον την προσοχή του σε αυτόν της Τετάρτης (1/12, 17:00) κόντρα στον Άρη για τον θεσμό του κυπέλλου.

Στην σημερινή προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό ματς έκαναν αποθεραπεία, με το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους να περιλαμβάνει κατοχή μπάλας, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και παιχνίδι μικρών σχέσεων.

Ο Κώστας Γιαννούλης προπονήθηκε κανονικά. Αναφορικά με τους τραυματίες, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν οι Juan Neira και Abdul Weiss, με τον Fjorin Durmishaj να συνεχίζει θεραπεία.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τρίτη (30/11), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Άρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο winner ΟΦΗ, οι Μαλαματίνες και η επόμενη πρόκληση

ΟΦΗ-Ιωνικός 2-1

Αποθέωση: Τρομερές στιγμές με Τσιλιανίδη!

Νιόπλιας: «Δείξαμε πως έχουμε βάθος σαν ομάδα, αλλαγές με Άρη»

OΦΗ - Ιωνικός: Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η βαθμολογία του πρωταθλήματος

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.